Vestbygda skole ute i finværet

– Vestbygda skole var onsdag på Konnerud skianlegg, der de hadde det årlige arrangerte aktivitetsdagen i samarbeid med Konnerud idrettslag.

– Aktivitetsdagen startet i full fart kl 09:00. De yngste startet ved klubbhuset, mens de litt eldre gikk tur i skogsløypene. Alt lå til rette for en fantastisk vinteraktivitetsdag, med den gule solen, grill mat og himmelen farget i blått.

Dagen skuffet ikke. Aktivitetsdagen innhold masse energi og skiglede. Vi snakket litt med ulike barn, som storkoste seg. Barna mente at det var mye morsommere og være ute i aktivitet en å sitte bak skolepulten. De syntes også det var kult at de fikk holde på med ulike aktiviteter som snø-fotball, hopp og slalåm.

Etter høy intensitet med aktiviteter som tidligere nevnt, var det lov med en liten grill pause. Barn og voksene koste seg med grillpølser og drikke i solen.

– Etter at 4-7 klasse kom tilbake fra Hellashytta, startet de en sprint konkurranse. Dette skapte mer moro både for deltagerne og tilskuerne. Mer aktivitet ble gjennomført og dagen avsluttet ca kl 13:00 etter en lang dag med masse moro og fint vær. Vi takker vestbygda skole for deres gode humør og skiglede!

«Gøy å jobbe med barna» 

– Vi tok også en liten prat med ungdomsskole elevene, som hadde blitt satt i oppgave som aktivitetsledere. Lederne som gikk på linja aktiv syntes også det var deilig med en liten pause fra skolepulten. De la også til at det er gøy med barn, ettersom de er så full av energi og livsglede. De nevnte også at det kan være litt slitsomt, men sa også at de bare har slike oppgaver en gang i halvåret så det veide ikke så mye på kreftene.

 

Tekst: Birk Liverud