Timeplan Aktivt Konnerud

Vi åpner dørene på Aktivt Konnerud og invitere alle til å bli med på Aktivt Konnerud! 😀

På Aktivt Konnerud har vi en meget spennende timeplan, full av aktivitetsglede og treningstilbud for alle.

Klikk her for å se hele Timeplanen!

Info og påmelding her: https://www.deltager.no/aktivtkonnerud

Lær mer om timene her:

AKTIV SENIOR

Aktiv senior er en time for de som er 60+ og vil holde seg i form. Fokus er på balanse, stabilitet, smidighet og styrke.

SOMA MOVE

En time som fokuserer på kropp, sjel og sinn gjennom enkle og effektive øvelser fra ulike disipliner, både vestlige og østlige. Her lærer vi å bruke kroppen som en helhet for å bli sterk, smidig og skadefri. Bevegelsene utføres på gulvet og kan virke som en blanding av yoga, gymnastikk, funksjonell trening og kampsport. Man får bedre kondisjon, styrke, eksplosivitet, stabilitet, bevegelighet og koordinasjon.

MORGEN YOGA

Morgen yoga er en rolig yoga time som bruker klassisk Hatha Yoga som passer for alle. «Ha» betyr sol og «tha» betyr måne, og denne yoga type handler om å finne balanse mellom forskjellige elementer. Her lærer vi grunnleggende fysiske øvelser i et rolig tempo, fra alle 6 asana kategorier – foroverbøyninger, bakoverbøyninger, sidebøyninger, omdreininger, balanseøvelser, og opp-ned stillinger.

YOGA

Yoga timen på mandager er en blanding av ulike Yoga disipliner. Gjennom basis Hatha asana og litt Vinyasa flow får vi opp pulsen litt og kroppen blir varm og smidig. Vi har mye fokus på pust og runder av med en deilig avspenning.

YOGA FLOW

Yoga flow timen fokuserer litt mer på Vinyasa og Ashtanga disipliner og er en litt mer dynamisk form for Yoga, men passer fortsatt for alle. Mye fokus på pust og runder av med en deilig avspenning.

Vinyasa Yoga

Vinyasa er en fysisk og rytmisk form for yoga som bruker hele kroppen og kobler bevisst pust med bevegelse. Her jobber vi med styrke, fleksibilitet og utholdenhet. En mer utfordrende yoga timen, men alle er velkommen, også nybegynnere!

PILATES

Pilates er en form for fysisk trening med fokus på stabilitet og kroppskontroll. Det er en form for styrketrening som foregår på en rolig og skånsom måte, for det meste liggende på en matte. Fokus er på statisk styrke, og at den indre støttemuskulaturen bygges opp fra bunnen av, noe som hjelper oss å bære kroppen på en korrekt måte.

HIIT/Tabata 30

En 30 minutters økt med intervall trening. Her blir vi svett og har det gøy samtidig som vi jobber med styrke, eksplosivitet og utholdenhet. Denne timen passer bra å kombinere enten med Soma Move timen før, eller med Core 30 timen etterpå!

CORE 30

En 30minutters økt som fokuserer på core-muskulaturen, det vil si mage-rygg. Her jobber vi med stabilitet og styrke i en utfordrende men gøy time. Kan fint kombineres med HIIT/Tabata økten før og/eller Soma Move timen!

BARNEGØY 1.-4. Klasse

Barnegøy timene er timer hvor barn fra 1.-4. klasse aktiviseres og har det gøy i våre motorikkrom mens foreldre får trent i speilsalen. Våre flinke ungdomsinstruktører legger opp morsomme timer som kombinerer barneyoga, barnedans, motorikk, balanse og litt turn. Kjempegøy å være med! NB! Maks 10 barn per time- husk å registrere på nett på forhånd!

KOREOGRAFERT STYRKE

Klar for en intens, leken og effektiv økt? Her blur du sterk, myk og sprek til et bredt spekter av musikk, noe for enhver smak. Dette er en ordentlig treningsfest og du er invitert!

X-FIT30

Denne timen kan minne litt om Crossfit med et bestemt «økt» som forandrer seg hver uke med mange morsomme og utfordrende øvelser. En time for deg som vil få opp pulsen og svette! Her blir det fokus på både styrke og utholdenhet!

MOTORIKK 5-7 Klasse

Barnegøy for de litt eldre barn/ungdom! Morsomme trening i vår motorikkrom med dyktige ungdomstrenere. Balanse, turn, rytmisk lek og styrke i fokus.

BARNEDANS 2-4. Klasse

Dansetime for barn i 2-4.klasse. En blanding av dansedisipliner som lærer barn rytme og kroppsbeherskelse til gøy musikk.

BARNEDANS 5-7. Klasse

Dansetime for barn/ungdom i 5-7.klasse. En blanding av dansedisipliner som lærer barn rytme og kroppsbeherskelse til gøy musikk.

UNGDOMSDANS

Dans er en super treningsform som utfordrer både kondisjon og styrke. På ungdomsdans lærer du grunnleggende teknikk innen Hip Hop. Velkommen til en spennende dansetime!

DANCEMIX FOR VOKSNE

En blanding av latininspirerte danser – digger du Zumba så kommer du til å digge denne timen!

UNGDOM ÅPEN SAL

En time hvor ungdom kan benytte seg av vårt motorikkrom med Airtrack og balanseutstyr. Kom og ha det gøy!

VOKSEN ÅPEN SAL

En time hvor voksne kan benytte seg av motorikkrommet med Airtrack og balanseutstyr. Kom og ha det gøy!

SIRKELTRENING

En morsom og utfordrende styrke og utholdenhetstime som passer for alle!

FAMILIETRENING

En time hvor hele familien kan trene sammen! Vi legger opp sirkeltreningsstasjoner og setter på musikk og dere kan ha det gøy å trene sammen! Passer for alle fra småbarn til 60+!

BOOTCAMP

Bootcamp er en tøff og utfordrende time for dere som vil svette og få opp pulsen samtidig som dere bygger styrke!

MOR/FAR + BABY

En time for dere som har «perm»! Vi bruker baby til å trene styrke, balanse, smidighet og litt utholdenhet. En koselig time sammen med babyen! Ta med teppe å ligge på!

RULLERENDE TIME

Denne time rullerer vi gjennom våre forskjellige tilbud så man få prøve noe forskjellige hver lørdag. Kan godt kombineres med CORE 30 timen etterpå!