Medlemsfordeler Tri Sport

KLUBBAVTALE

Konnerud IL Sykkelgruppe har et samarbeid med sportsbutikken Tri Sport. Dette innebærer bl.a. at vi har en klubbavtale som alle betalende medlemmer kan dra nytte av. Vi får 20% på sykkeldeler, 15% på sykler over 24 tommer og 15% på treningsrelaterte produkter. For kampanjevarer / tilbudsvarer gjelder egne priser, og er ikke omfattet av rabattene. Videre arrangerer Tri Sport en klubbkveld på høsten, rett etter sesongslutt. Tri Sport gir da ekstra gode rabatter (min. 20%) på forhåndsbestilling av neste års sykkelmodeller. Ellers er Tri Sport spesialister på sykler, og har et stort og godt verksted med flinke folk til å mekke. Trenger du hjelp til sykkelen din, så kan Tri Sport hjelpe.

 

HVORDAN FÅ TILGANG TIL RABATTENE MV.

Når klubben har registrert deg som betalende medlem, vil du få en mail med link for registrering (linken er unik for Konnerud Sykkel) Når du har registrert deg, vil du motta informasjon om klubbavtale på e-post og personlig medlemskort tilsendt til sitt mobilnummer (ta screenshot el. lign. for å lagre medlemskort). Alle må registrere seg med egne opplysninger. Andre fordeler ved å være registrert i klubbavtalen, er at hvert medlem kan holde oversikt over unike tilbud og nyheter, og få en rabattkode som kan vises i butikken.

 

OM TRI SPORT

Tri Sport har sine røtter fra Konnerud, men holder til på Gulskogen (adr: Guldlisten 20) Du kan nå dem på telefon: 32 88 33 77, el. mail: tri-sport@sport1.no

Tri Sport har også en nettbutikk www.tri-sport.no

Bilde av butikken TriSport