Natursnø på Konnerud! Løypene er stengt frem til helgen.

Så fantastisk at det snør masse på Konnerud! Det gir oss et kjempegodt grunnlag til å ha gode skiløyper for allmennheten til helgen.

Til helgen!

Når er løypa klar?

Til helgen håper vi på klar løype. Onsdag 23.11 og Torsdag 24.11 vil ikke løypene være klare og alt løypenett er stengt. Det vil bli arbeidet med å sette såle, dytte nok snø i løypa, og la snøen sette seg. Dette er et håndverk som dyktige og frivillige Team Snø utfører i disse dager. Det håpes på at en liten treningsrunde vil kunne være klar til etter fellestrening på kvelden torsdag kl 20:15 – om ikke maskinene er nødt til å jobbe i området.

Sikkerhet

Team Snø trenger arbeidsrom for å gjøre løypene klare og gode. Det må være sikkert, og alle må holde avstand til maskinene når det jobbes med snøen i dag og i morgen – og for øvrig hele vinteren når maskinen kjører.

Åpent utenom treningstid

Alle er velkommen og vi oppfordrer mosjonister og andre til å bruke hele løypeanlegget alle dager utenom Konnerud Ski sin treningstid.

Løypa er utilgjengelige for allmennheten hele vintersesongen tirsdager og torsdager i tidsrommet 18:00-20:00. Da er fellestreningen for skigruppa i KIL – det ber vi om at respekteres. Vil du gå i den tiden – da er du hjertelig velkommen til å melde deg inn i skigruppa, Konnerud IL- Ski!

Løyper er ikke gratis. Skigruppa, Konnerud IL- Ski, bruker hvert år mye penger på å gjøre skiløypene så gode som de blir. Alle bidrag hjelper mye! Med dagens strømpriser og behovet for kunstsnø i såle gjør at det brukes ekstra kroner i år. Takk for din støtte – vi vet mange er gode på å bidra! Skilt med vippsnummer står rundt løypene. (Vipps: 500317)

Takk for at du leste hit og har lyst til å bruke løypene på Konnerud!