Ren snø med Glitre Energi

Glitre-signering

 

VI kan med rette være stolte av anlegget vi har på Konnerud. Fra tidlig i november og ofte til langt ut i mars kan vi tilby skiføre på stadion til små og store som er glade i å gå på ski

Det er gøy å arrangere store renn som skisprinten i Drammen, men når alt kommer til alt er det er den daglige bruken av anlegget som er viktigst. Det er her det skapes skiglede og mestringsfølelse hver eneste dag hele året.

Gode skiløyper kommer derimot ikke av seg selv. Noen må gå foran.

Som de mange frivillige som legger ned timer både sent og tidlig for å produsere snø.

Som løypekjørerne som står opp før sola for å lage trikkeskinner.

Som vaffelstekere, løypevaktene, trenerne og de som sørger for at skigruppa er ei levende skigruppe.

Og som samarbeidspartnere som Glitre Energi som sørger for at skigruppa kan legge til rette for enda mer skiglede.

– Vi ønsker å støtte opp om den fantastiske dugnadsinnsatsen som legges ned på Konnerud og synes også det er bra at snøproduksjonen blir til med ren og fornybar strøm vi produserer, sier Merete Bronsta, merkevareansvarlig i Glitre Energi.

For å produsere snø er vi avhengige av mye strøm, så kan vi faktisk si at vi er helt avhengige av Glitre Energi. At Glitre Energi leverer ren og fornybar vannkraft gjør snøproduksjonen renere – det er viktig for Konnerud. Ren energi blir til ren snø som igjen blir til ren skiglede.

Glitre Energi bidrar med denne avtalen til å trygge økonomien i snøproduksjonen, slik at vi fortsatt kan arrangere breddearrangementer som Onsdagsrennet.

– Vi er utrolig glade for at vi har fått med oss en partner som Glitre Energi som nå er med og støtter opp om breddeidretten og snøproduksjonen på Konnerud.  Alt er driftet på frivillig basis, så vi her helt avhengig av gode partnere for å kunne videreutvikle anlegget, sier skigruppas leder Ingunn Lysaker Norbom.