Helter i Konnerudfarger

Team Konnerud har kommet ned på jorda igjen etter årets NM. Caroline Madsen har virkelig tatt steg i år, staket seg inn til nr 21 i Senior NM på Lygna med de sterkeste sksasasailøperne i verden og Norge på start! Et lite minutt opp til topp 10 på 10km klassisk individuell start er bunnsolid! Gratulerer Caroline. Vanvittig moro, og en solid motivasjon for fremtiden!

Stafetten på søndag var en god dag, og spesielt moro at jentene våre gikk seg inn til en niendeplass! Råsterk prestasjon. Og husk, to av de er fortsatt juniorer! Vi tar av oss hatten for Caroline Madsen, Marie Laukli og Tiril Liverud Knudsen. Vi hadde hele fem lag til start, og det gjør alle Konnerudhjerter stolte å se!

En liten oppsummering fra Mads Madsgård.
NM på ski 2017 er historie og for et mesterskap det har vært! Gratulerer til seniorene våre i klubben med vel gjennomført NM og ikke minst gratulerer til alle som representerte Konnerud på stafetten i går. Stafett er klubbkultur og det er så viktig at vi klarer å stå sammen og vise frem klubben vår, miljøet, bredden og gleden på en god måte. I år var vi 5 lag – klarer vi 7 neste år? Jeg vil spesielt trekke frem 9.plassen i Kvinnestafetten. Det resultatet der kommer ikke av seg selv. Det resultatet der kommer av hardt og dedikert arbeid over tid med et skikkelig godt miljø på Konnerud der alle jobber sammen og tar vare på hverandre samtidig som det er rom og lov for gjøre de grepene man må for å kunne utvikle seg selv som skiløper. Vær stolte av dere selv! Alle i gruppa er delaktige i den prestasjonen som ble levert der. Dere trener sammen ukentlig, reiser på samlinger sammen, konkurrerer med/mot hverandre og sist men ikke minst er gode venner. Når det er det sagt vil jeg bare si at det å gjøre stafettuttak i skigruppa på Konnerud har blitt utrolig vanskelig – noe jeg ser som veldig positivt! Det vitner om at det er utrolig mange bra skiløpere om beinet i samme klubb og jeg vil si at vi kan si oss ganske heldig og privilegert når et stafettuttak til NM stafett som klubb er så vanskelig! Det er ikke mange klubber som har det slik. GRATULERER.

Dette er det morsomste rennet i året det her, er noe eget å gå stafetten i NM!

Tiril Liverud Knudsen

sasa

 

Vi takker alle som er med oss, og gjør satsingen mulig:

#Rottefella
#ASKO
#BakermesterKlausen
#SparebankenØst
#BMslip
#OsetHøyfjellshotell
#EllingsenMøbler
#SparebankenØst
#BjørnMyhreSport

 

 

 

Uten navn