Knallhelg for hele Konnerud Ski

Det har blitt konkurrert I NorgesCup fra fredag til søndag, først distanse i fri teknikk, så sprinter i klassisk, før punktum nå er satt med distanse i klassisk.

Først.
Marthe Klausen.
12
foto: Erik Borg (dt)
Et bilde kan si mer enn tusen ord.
Vi ser hva det betyr. Dette var fortjent, Marthe. For oss som har kjent deg de siste årene, vi vet. Gratulerer med utviklingen din! Og for knallbra uttelling i den beintøffe eldste juniorklassen.

Dette var moro!

Igjen må vi ta av oss hatten for Kristine Stavås Skistad. Rent bord i Norgescup! Det er så mye trøkk og langrennstalent i den jenta. På søndag avrundet hun ukens Norgescup for juniorer med 5 km klassisk, og Kristine var i en egen divisjon. Hun tok seg rundt løypa på 17 minutter og 13 sekunder. For alle der hjemme som lurer på hvor raskt det er på en tøff femkilometer, er det bare å finne frem ski og staver.
Det er fort.

 

13

Faktisk så fort, at dette ga plass øverst på pallen. Med 47 sekunders margin. (Foto: Skistad)

14

Trening gjør deg bedre, og det vet Kristine. Hun har lagt inn noen seige økter i høst. (Bilde:NTG)

 

At Amalie Winnes blir nr 2 og Marie Laukli 3 i sine klasser fortjener også omtale selvfølgelig, og dette viser den sterke laginnsatsen fra Konnerud. Det er utrolig gøy, og gratulerer! Motiverende at tålmodig jobbing over tid gir resultater. Imponerende!

Med dette er Norgescupen på Nes i Akershus over for denne gang, og vi er utrolig stolte og glade på vegne av ungdommene våre. For å jobbe så dedikert. For å brenne for noe. For å være gode sammen.

En hilsen også til støtteapparatet, som beskrives godt av trener Mads Madsgård.

«Takk for en RÅ helg! For en gjeng!

Jeg skal innrømme at jeg er helt utslitt og flat i dag. Men for en helg!! Og det er på sin plass at vi trenere skal takke for den jobben som blir lagt ned rundt som gjør at vi kan være så heldig å få trene så mange flotte utøvere i en sånn gjeng med et så velfungerende opplegg. Uten dere hadde ikke dette vært en dritt! Jeg må bare få takke for tilliten og muligheten til å få lov til å være en del av det teamet her. Helt rått!

Helt fantastisk innsats dere legger ned i Smøreteamet! Takk for det Stian Birkeland – dere gjør en helt ubeskrivelig jobb med å sørge for at alle våre utøvere har gode ski! Det gir oss stor trygghet når utøverne står på start og det er en enormt god følelse!

Har ikke ord for den innsatsen Per Olav Laukli og Magne Killingstad legger ned i forkant og underveis i denne helgen! Dere har altså foreldrerollen samtidig som dere brenner og gjør absolutt ALT for at samtlige med Konnerudlogo skal føle seg ivaretatt og få et bra opplegg! Alt fra organisere transport, bistå i skitesting, info, heiing, sekundering, og alt som hører en Norgescup-helg til! Jeg er så imponert! Det der står det respekt av! Hel ved!»

Uten navn

Hilsen fra hovedtrener Rosenvinge (t.h.):

«Gratulerer med en utrolig sterk NC helg på Nes. Det er veldig morsomt å se utøvere som gir alt for å forbedre sine ferdigheter, ute i løypa kunne vi se den ene utøveren etter den andre gi alt i bakkene og i lett terreng. Dere er på god vei til å utvikle ekstreme ferdigheter, teknisk og taktisk. Samtlige Konnerudløpere var dønn til stede og fokuserte under alle konkurransedagene.I løpet av det siste året har det skjedd en meget positiv utvikling i hele gruppen. Vi viser i praksis at vi lykkes sammen og kan glede oss på veiene av hverandre, det er stort!»

Det er veldig godt å se at det er i ferd med å bli en toppidrettskultur, der det er rom for å satse. Rom for å bli bedre sammen med andre. Her er god stemning i laget en viktig brikke! Bra miljø.

I dag har også Konnerud Ski fått en beskjed.

To av jentene våre får dra til Junior VM.

GRATULERER til Marthe Klausen og Kristine Skistad! Helt rått at Konnerud har 2 løpere i Junior VM. Og så fortjent!! Lykke til jenter, vi er stolte og står bak dere – uansett. GOD TUR TIL USA!

 

Sjekk også nyhetssak i DT: http://www.dt.no/sport/ski/drammen/pa-vei-mot-den-hemmelige-drommen/s/5-57-534463

15