Kjære ski-interesserte foreldre

Dette er årets største arrangement i skigruppa, og også den enkeltvis største inntektsposten vår gjennom en lang sesong. For å kunne gjennomføre rennet (på samme flotte måte som vi i tidligere år har blitt så kjent for) trenger vi hjelp av alle gode krefter i Skigruppa – derfor denne meldingen allerede nå: Vennligst reserver denne helgen for dugnadsarbeid på skistadion. Selve mannskapslista vil bli distribuert på et tidspunkt nærmere selve rennet – men alle foreldre/foresatte vil bli satt opp med oppgaver på denne lista (og er – kanskje litt unødvendig å påpeke – i henhold til våre økonomiske retningslinjer forpliktet til å stille).

La oss sammen vise at Konnerud har en fantastisk gjeng – som kan gjennomføre et av Norges største landsrenn i våre flotte World Cup løyper !

På forhånd: Mange tusen takk for at dere stiller opp.

Ski hilsen

Magne Killingstad
Leder KIL Ski

(og husk: Inntektene fra Konnerudrennet er en av hovedgrunnene til at vi i skigruppa klarer å holde våre aktivitetskontingenter så lave som de er)