Sprintøkt på tvers av klubber ble enorm suksess

Drivende trenere som heier i solskinnet. Feiende flinke foreldre som trår til for et samlende og fargerikt uhøytidelig arrangement. Lyden av stålpigger som smeller taktfast i asfalten. Kan det bli bedre? Det er en gave å få observere utviklingen alle har hatt gjennom sommeren. Inspirerende å se at ivrige ungdommer får uttelling for treningsarbeidet. Takk til Erik, Mads , Emil og Hans André for jobben som gjøres på feltet! Takket være folk som Arve Melling, Trond Baklid, Per Olav Laukli , Njål Svingheim , Arne Madsen og Pål Pedersen ble det en solid dag på Sletta. Ina Cecilie Landro og Emili Nova M. Kirkegaard laget lunsj med hotell-standard mellom øktene. Tusen takk til dere alle!!

En liten hilsen fra coachene:
“Takk for en fantastisk hjemmesamling i helgen! Veldig moro å se innsatsen deres under sprintrennet på Lørdag. Det var trøkk fra første stavtak og det kokte virkelig på stadion, akkurat sånn det skal være! Takk til alle dere utøvere som var med på å sette farge på testrennet, og takk til alle dere voksne som var med å bidro til at dette ble et kjempearrangement. Dette er med på å vise at vi på Konnerud er inkluderende og får et godt forhold til andre klubber i nærmiljøet. Samarbeid er viktig.

Ellers var det også meget bra innsats og gjennomføring av styrkeøkten på Vestbygda lørdag ettermiddag og teknikkøkt med langtur på søndag. Tusen takk til dere som bidro til at det var fantastisk lunsj til alle sammen på Vestbygda mellom øktene, det settes utrolig stor pris på. Uten mat og drikke duger helten ikke.”

Uten mat og drikke duger helten ikke.

– Erik Rosenvinge.
(Drivende hovedtrener med høye ambisjoner, bøttevis med kreativitet og solid pondus.)

 

Sjekk ut noen blinkskudd fra galleriet øverst!