Hovedlandsrennet 2016

Bendit Hovedlandsrennet på Fauske ble gjennomført fredag 26. til søndag 28. februar.

Fredag var det distanserenn i klassisk stil. Her kom Marie Laukli inn til en sterk åttende plass, like over halvminuttet bak vinneren. Det var utrolig jevnt på denne femkilometers sløyfen og få sekunder skilte løperne innenfor de femten beste. Bra kjempet Marie!

Simen Ruud gikk så fort at både løypemannskaper og publikum fikk hakeslipp. Det endte med en strålende 25.plass av nærmere 300 startende, under minuttet etter landets raskeste sekstenåring. Det står det respekt av! Simen er en strålende lagspiller og vi gleder oss veldig over den fine fremgangen. Gratulerer!

I klassen J15 kom klubbvenninnene Mari Landro Svingheim og Andrea Ranvik inn til henholdsvis 26. og 35. plass, imponerende!IMG_1622

En livlig gjeng reiste til Fauske.
Lørdag var det sprint i fri teknikk og langrennscross på programmet. Marie Laukli tok en sterk 12.plass i prologen men måtte se seg slått i kvarten med minste margin. Dermed endte det med en 14.plass. Neste gang blir det stang inn Marie! På skicrossen i J15 kom Mari Svingheim inn til en rå sjetteplass, mens Julie Arnesen ble 16, Andrea Ranvik nummer 30. For gutta ble Sindre Norbom ble nummer 18, Henrik Laukli 34. Alle fine prestasjoner, vi gratulerer!

Søndagen sto stafett på programmet. Her var Marie Laukli virkelig fremragende og var med Buskeruds førstelag inn til en strålende sølvmedalje i årets Hovedlandsrenn! Mari Svingheim og Andrea Ranvik bidro til at Buskeruds lag 2 tok en solid 7.plass på helgens siste konkurransedag.

Mange Konnerudløpere stilte til start i Hovedlandsrennet, og vi er kjempestolte av alle sammen! Konkurransen er stor, men skigleden og samholdet i skigruppa er kanskje enda større. Dette gjør at vi gleder oss over hverandre, og har det gøy sammen på tur! Til forblåste skistadioner over hele landet. Med stressede foreldre, ivrige trenere og utstyrskaos i fri dressur.
Sammen om noe!
Om å løfte hverandre frem.