To gull og ett sølv i junior NM

Junior-NM på Gåsbu innledes fredag med distanser fra 7,5 til 20 kilometer klassisk.

Det ble dobbeltseier for Konnerud IL i yngste juniorklasse på damesiden under JR- NM på Gåsbu fredag! På 7,5km klassisk forsynte Kristine Skistad og Amalie Winnes seg grovt av medaljefatet. Kristine tok dermed gullet i damenes 17-årsklasse med 16 sekunder foran sin gode klubbvenninne Amalie Winnes. Gratulerer! Neste øvelse for denne klassen blir 5 km fristil på lørdag.

Tiril Liverud Knudsen fulgte opp og tok gull i K18, vi gratulerer så mye! Tiril toppet 18-årsklassen under Junior-NM på Gåsbu fredag. For kvinner 18 år var det 10 kilometer. Tiril gikk det remmer og tøy kunne holde i 32 minutter og 3 sekunder. Det ble belønnet med gull! Tiden var 16 sekunder raskere enn sølvvinner Katrine Seim fra Hol IL og 17 sekunder foran IL Hemings Martine Engebretsen som tok bronsemedaljen. Neste distanse for denne klassen blir 5 km fristil på lørdag.

5854821_3453159

Lykke til videre i helgen!
Sammen om råsterke idrettsøyeblikk.