Sammen om klubbtøyet

OVER: Våre tradisjonsrike farger pryder også denne sesongs klubbtøy.

Vi har år for år klart å bygge opp sponsorsiden av Konnerud Ski. En viktig brikke er styrken og synligheten av fellesskapet vårt. Når samarbeidspartnere ringer og er interesserte i hva som skjer, ja da er utvikling av det inkluderende miljøet høyt på agendaen. Dressen vår er viktig. Lua også, for den bærer navnene til noen av de som yter aller mest på sponsorsiden! Viktig at vi gir noe tilbake.

Nå nærmer viktige renn seg for en del av våre Konnerudkrigere. Mange spisser formen og trener det remmer og tøy kan holde. Våpenskjoldet og rustningen henger nyvasket og strøket i klesskap rundt omkring i bydelen vår. Klart for innsats! Klarer vi å bli helt rå til å bruke hele det praktfulle antrekket, fra topp til tå?

La oss farge Ski-Norge rødt.
Sammen om noe! Om Konnerudbunaden.

 

Kristine Stavås Skistad