Kristine Stavås Skistad til Otepää

TATT UT FOR Å REPRESENTERE NORGE I NORDISK JUNIORLANDSKAMP I OTEPÄÄ, ESTLAND, 26.-28. FEBRUAR
Kristine Stavås Skistad, Konnerud IL (og NTG Lillehammer):

Kristine Stavås Skistad

Det 17-åringe stortalentet fra Konnerud er i superform! Helt siden hun vant overlegent blant 17-åringene under sesongåpningen i Gålåsprinten i november har hun levert mange flotte løp og seire denne sesongen. Sist helg (12.-13. februar) ble hun Norgesmester sprint K17 på Hovden, og hun leder nå Norgescupen sammenlagt. Nylig ble hun også tatt ut for å representere Norge i Nordisk Juniorlandskamp i Otepää, Estland, 26.-28. februar, klasse 17 og 18 år.
I Konnerud Ski er vi fryktelig stolte og imponerte over vår egen løper – «født og oppvokst» i klubben vår – en jente som lenge har jobbet målrettet og hardt. Det er samtidig også veldig morsomt for oss i KIL Ski å se at modellen vår og arbeidet de siste årene skaper utvikling og gir grunnlag for gode prestasjoner og resultater.
Selv om det ikke er landslag før man når 19-20 år, er dette uttaket det nærmeste man kommer et «landslag» for en første års junior – og vi gleder oss stort på hennes vegne – og gratulerer så mye!

Kristine Stavås Skistad

Juniorgruppas oppmann, Jan Skarra, overrakte en oppmerksomhet fra Skigruppa for å gratulere med uttaket til å representere Norge