NC Hovden klassisk

I klassen K17 smadret Kristine Stavås Skistad konkurrentene og tok seieren med hele 16 sekunder på 5 km klassisk. Det karakteriseres gjerne som utklassing i andre kondisjonsidretter. Seier i NC- renn vekker oppsikt over det ganske land, og vi gratulerer med en ny fjær i hatten for Kristine. Amalie Winnes fulgte meget solid opp gårsdagens pallplass med å bli nr 8 i samme klasse. Tiril Knudsen gikk nok en gang et råsterkt løp i K18 som til slutt holdt til en femteplass, kun 12 sekunder etter vinneren. Imponerende! Petter Bergmann (29.plass i M18) og Jørgen Baklid (24.plass i M17) tok også NC-poeng i dag. Gratulerer!

Søndag avsluttes Norgescupen på Hovden med distanserenn i fristil. Nye muligheter til å måle krefter mot landets øvrige langrennstalenter i Setesdalen. Lykke til!

Sammen om noe!
Om et inkluderende miljø med fokus på mestring og utvikling.