Gull og bronsje i NM for juniorer

Lynraske Kristine Stavås Skistad var i tet hele veien fra prolog til finalen under NM-sprinten under Norgescupen på Hovden fredag. Råsterk prestasjon! Denne helgen er siste sjanse til å vise seg frem før uttaket til Junior-VM i Romania, og vi krysser fingrene. Skistad vant prologen i suveren stil tidligere på dagen, og i finalen var også Konnerud-jenta best. Gratulerer så mye!

Bronsen ble også med hjem i bagasjen i retning Drammen, for Amalie Winnes var nemlig tredje best i samme klasse. Dette er bare helt vanvittig imponerende for oss som følger utviklingen til Amalie, og hele skigruppa er stolte av henne! Målrettet jobbing over tid gir resultater. Petter Bergmann tok en sterk 9.plass i M18, mens Tiril Liverud Knudsen også viste muskler og gikk inn til en 12.plass i K18.

Lørdag er det duket for distanserenn i klassisk stil i Norgescupen, dersom ikke kulda setter en stopper for det. Fredagens sprint ble utsatt hele tre ganger, grunnet de kalde temperaturene.

Lykke til videre i helgen!

Sammen om noe!
Om å glede seg over hverandre.