KM Sprint Kongsberg

IL Skrim Ski i samarbeid med IL Bevern arrangerte Kongsberg Skifestivali helgen. Lørdag 30. jan var det fristil sprint. Begge renn ble arrangert på Heistadmoen skistadion, som blant annet har vært NM-arena tidligere. Lørdagens renn var også Kretsmesterskap i sprint for Buskerud for 13 år til senior samt SpareBank1 Cup 13-20 år.

Julie Henriette Arnesen (til venstre på bildet) ble nummer 3 i J15 i helgens kretsmesterskap. Lagvenninnene gratulerer, og gleder seg på hennes vegne. Det er godt å se! Marie Laukli tok en overbevisende seier i J16, etter hun vant prologen med hele 12 sekunder! Hanna Norbom Killingstad var også veldig sterk i denne konkurransen, og tok hjem en sølvmedalje i samme klasse. Thea Sildnes Baklid viste store sprinttakter og tok sølv i klassen over, J17. I klassen M18 fikk også Jørgen Hodt en solid opptur og kunne henge sølvmedaljen rundt halsen! Moro at den gode jobben i sommer og høst gir utvikling. Mange andre Konnerudløpere var også involvert på Kongsberg og bidro til å farge arrangementet, i vakre Konnerudfarger. Lykke til videre i sesongen til dere alle!

Sammen om noe!