Konnerud Ski i Senior NM

Kristine Stavås Skistad, Tiril Liverud Knudsen og Caroline Madsen
Tre skiløpere som bare blir sterkere og sterkere, og det har virkelig vist seg. Merk deg navnene!
De gikk søndag inn til 10.plass i NM-stafetten i Tromsø. To juniorer og en førsteårssenior. Imponerende! Spesielt morsomt at alle jentene har gått på Svensedammen, og representerer hver sin barneskole på Konnerud. Tiril er Konnerudjente, Kristine er Vestbygdajente og Caroline er Hallermoenjente. Dette er strålende ambassadører for klubben og store forbilder for våre yngre utøvere. Konnerud IL er med det en av landets 10 beste skiklubber på kvinnesiden, og får mye igjen for det gode arbeidet på jentesida i skigruppa gjennom flere år.
Gutta tok en sterk 15.plass med Timo Andre Bakken, Christian Magnus Hjelde og Petter Bergmann på laget. Timo åpnet sterkt og vekslet kun 25 sekunder etter lederen. Dette er svært imponerende etter kun tre uker med normal trening siden sykdomsavbrekket! Her hadde vi også to juniorer på laget. Christian fikk virkelig kjenne på seniornivået i det tette snøværet på Storelva Skistadion på Kvaløysletta. Det er ingen hemmelighet at sprintsterke Hjelde normalt sett ville trivdes bedre på et raskere føre. TV-bildene kunne vitne om at sluggeren fra Konnerud måtte se mye av kjempekreftene gå til spille i løssnøen, men kom allikevel gjennom på hederlig vis. Klappet på skulderen ble gitt til yngstemann på laget, Petter. Hans etappe luktet det svidd av! 1.44 bak raskeste senior, og ellevte beste sisteetappe viser hvilket potensiale Petter har, som er født så sent som 1998. Utvilsomt et lag for fremtiden!

Vi er stolte av dere!

Hvordan vi skal utvikle opplegget til juniorene videre skal evalueres og planlegges på tampen av sesongen. Spennende!

 

Sammen om noe!