Caroline med solid NM-innsats

12596910_726640060806326_968770151_o

Astrid Uhrenholdt Jacobsen sikret gullet på åpningsdistansen under NM i Tromsø torsdag. Vår eneste startende i kvinner senior fikk en positiv opplevelse fra løpet og gjorde god figur på TV skjermen! Hun høstet god omtale av radarparet Post og Bjørn i beste sendetid. Caroline er i storform!

Med startnummer 15 kunne man følge store deler av løpet hennes. Da listene skulle summeres til slutt endte det med en fin 29.plass, og drøye halvminuttet unna topp 20. Veldig lovende start på helgen, spesielt med tanke på en spennende skiathlon som venter på lørdag!

Det ble poeng, så det var gøy! Håper bare formen kommer på lørdagen.

Caroline på Facebooks chat-funksjon torsdag ettermiddag.

Vi følger spent med videre. Gratulerer med solid utvikling Caroline!