Fremragende Konnerudjenter i norgescupen

Norgescupen for juniorer arrangeres tre helger hver vinter. De første rennene gikk av stabelen i Steinkjer denne helga, og det ble litt av en innledning! På en iskald skistadion i Nord-Trøndelag gikk Kristine Stavås Skistad (til høyre) til topps på sprinten i 17-årsklassen. Gratulerer! Amalie Winnes tok en sterk 11.plass i samme klasse (til venstre). Tiril Liverud Knudsen (i midten) fikk med seg en sterk 4.plass fra 18-årsklassen. Vi gratulerer jentene med strålende Konnerudinnsats. I gutter 18 fikk Petter Bergmann også med seg flere verdifulle norgescuppoeng.

(fortsetter under bildet)

423607_395821890432640_760927547_n

“Det går i riktig retning nå.”  

Petter Bergmann på bildedelingstjenesten Snapchat sent i går kveld. Her avbildet med sine kraftige skyv i et tidligere renn. 

 

Førstkommende helg arrangeres det kretsmesterskap på Konnerud skistadion. Vi ønsker alle lykke til!

https://www.konnerud.no/ski/2016/01/12/sammen-om-noe-sammen-om-km-pa-konnerud/

Sammen om noe! Om å løfte hverandre fram.