Onsdagrenn 22. januar – AVLYST

Onsdagrenn 22 januar avlyst. Vi håpet lenge å kunne få arrangert Onsdagrenn med hjelp av tilkjørt snø ifbm NM.
Men dette viser seg dessverre ikke mulig. Snøen kan ikke kjøres ut og gjøres klar tidsnok til førstkommende onsdag. Neste onsdagrenn blir Onsdag 5. februar. Vi sees igjen da.

Velkommen til Onsdagsrenn 2020

Onsdagrenn 22 januar avlyst.Vi håpet lenge å kunne få arrangert Onsdagrenn med hjelp av tilkjørt snø ifbm NM.
Men dette viser seg dessverre ikke mulig. Snøen kan ikke kjøres ut og gjøres klar tidsnok til førstkommende onsdag. Neste onsdagrenn blir Onsdag 5. februar. Vi sees igjen da.

Bestilling av funksjonærjakke til vinterens SKINM og Skisprinten 2020

Siste mulighet for bestilling av funksjonærjakke til vinterens SKINM og Skisprinten 2020.

Klubbmesterskap

Klubbmesterskap arrangeres torsdag 19.mars 2020 i klassisk. Hold av dato. Mer informasjon kommer senere

Det snør ikke skispor – meld deg inn i løypelauget

Vi i Skigruppa / Konnerud IL ønsker at flest mulig skal benytte løypene som lages, og at flest mulig små og store skal få oppleve gleden av å gå på ski. Anlegget på Konnerud er etablert og driftes på dugnad av Skigruppa, og det er mange som bruker svært mye av fritiden sin for at andre skal kunne få oppleve skigleden.

Innmelding nye medlemmer

Konnerud IL tar i bruk Norges Idrettsforbunds nye løsning for medlemsadministrasjon våren 2015. Den nye løsningen innebærer at medlemmer skal bruke “Min idrett ”

Utgravingen av snøproduksjonsanlegget er i gang – Deler av løypa stengt!

Til info så bli rulleskiløypa helt avstengt ved Greenskogen fra tirsdag 8. oktober, og i 1 måned fremover.

Ny skisesong – alle er velkomne

Vi ønsker igjen å invitere ALLE skiglade barn, ungdom og voksne fra alderen (7)8 år (Født 2012) og oppover til skitrening. Vi starter med Kickoff Tirsdag 8 Oktober. Oppmøte kl 18:00 ved Tidtakerbua v/Hallen

Ren snø med Glitre Energi

Skigruppa er stolte av å presentere Glitre Energi som ny samarbeidspartner for samfunnsansvar og breddeidrett med målsetning om å gjøre fremtiden helt elektrisk.

Tidtakerbrikker

Mange arrangører gjennomfører tidtaking med emiTag tidtakerbrikker. NSF legger opp til at alle løpere 11 år og eldre har sin egen emiTag tidtakerbrikke. Det betyr at utøverne i alle klasser med rangert resultatliste, bør skaffe seg sine egne tidtakerbrikker

1 2 3 4 5 6 7 8