Klubb-uker hos Bjørn Myhre Sport

Bjørn Myhre Sport kjører klubbuker i uke 45 og 46 med gode tilbud

Velkommen til ny skisesong

I skigruppa på Konnerud ønsker vi at flest mulig skal være aktive lengst mulig. Vi tilbyr skiglede og tilbud om både bredde- og toppidrett. En ny sesong nærmer seg, og vi ønsker barn, ungdom og voksne fra alderen 8 år (2013) og oppover velkommen til skitrening.

Oppdatert info ang utdeling av premier fra Onsdagsrennet 2020

Henting av premier fra Onsdagsrenn 2020
Onsdag 26 August mellom kl 1800 -2000 kan dere hente premier fra årets onsdagsrenn.
Vi skulle gjerne holdt en liten seremoni for de flinke barna, men unders omstendighetene ser vi ikke det som mulig.
Vi står utenfor tidtaker bua, ved siden av Konnerudhallen.
Og vi anbefaler at barnet følges av kun en foresatt.

Velkommen til Årlig gruppemøte Konnerud IL SKI

2. juni 2020, Klubbhuset, kl. 19.00

Konnerud IL Ski søker trener for Junior/Senior gruppa & Team Konnerud

Konnerud IL ski består av 150 medlemmer og er en av Buskerud Skikrets største skiklubber Vi har lange tradisjoner med både skiglede og arrangement. I dag har vi organisert aktivitet fra 8-års alder og oppover. Både bredde og toppidrettsutøverne våre skryter av et godt miljø. Anlegget vårt er betydelig oppgradert de siste årene med rulleskiløype og snøproduksjon. ER DU VÅR NYE JUNIORTRENER I SKIGRUPPA?

NSFs koronaveileder

Norges Skiforbund har utarbeidet vår koronaveileder. Vi ber klubber og lag merke seg at veilederen blir endret ved behov.

Det snør ikke skispor – meld deg inn i løypelauget

Vi i Skigruppa / Konnerud IL ønsker at flest mulig skal benytte løypene som lages, og at flest mulig små og store skal få oppleve gleden av å gå på ski. Anlegget på Konnerud er etablert og driftes på dugnad av Skigruppa, og det er mange som bruker svært mye av fritiden sin for at andre skal kunne få oppleve skigleden.

Innmelding nye medlemmer

Konnerud IL tar i bruk Norges Idrettsforbunds nye løsning for medlemsadministrasjon våren 2015. Den nye løsningen innebærer at medlemmer skal bruke “Min idrett ”

Ren snø med Glitre Energi

Skigruppa er stolte av å presentere Glitre Energi som ny samarbeidspartner for samfunnsansvar og breddeidrett med målsetning om å gjøre fremtiden helt elektrisk.

Tidtakerbrikker

Mange arrangører gjennomfører tidtaking med emiTag tidtakerbrikker. NSF legger opp til at alle løpere 11 år og eldre har sin egen emiTag tidtakerbrikke. Det betyr at utøverne i alle klasser med rangert resultatliste, bør skaffe seg sine egne tidtakerbrikker

1 2 3 4 5 6 7 8