Informasjon løypekjøring

Drammen kommune har i dag bestemt at det ikke lenger er forsvarlig å kjøre løypene på Konnerud skistadion. Løypene vil derfor ikke bli preparert mer denne vinteren.

Premier fra Onsdagsrenn

Vi må vente med å dele ut premier til idrettsanlegg, skoler og barnehager er gjenåpnet. Ta vare på hverandre, så hører dere fra oss når normalen er tilbake.

Siste oppdatering Konnerud IL – Coronavirus

Etter Hovedstyremøtet 12.03.20 er følgende bestemt i Konnerud IL i et udefinert tidsrom fremover: All aktivitet i Konnerud IL opphører til ny beskjed kommer. Alle idrettsbygg stenges. IFO er stengt fra og med 12.03.20. Ansatte i administrasjon jobber med spesifikke arbeidsoppgaver. Skiløyper vil bli kjørt etter avtale med kommunen.Vi følger nøye med på utviklingen og anbefalinger fra myndighetene. Denne artikkelen oppdateres fortløpende når ny informasjon foreligger. Sist oppdatert 13.03.20 kl. 09:55

Klubbmesterskap 2020

OBS endring av dato. Klubbmesterskapet arrangeres onsdag den 18. mars 2020,klassisk. Start etter Onsdagsrennet som begynner kl 17.30.

Det snør ikke skispor – meld deg inn i løypelauget

Vi i Skigruppa / Konnerud IL ønsker at flest mulig skal benytte løypene som lages, og at flest mulig små og store skal få oppleve gleden av å gå på ski. Anlegget på Konnerud er etablert og driftes på dugnad av Skigruppa, og det er mange som bruker svært mye av fritiden sin for at andre skal kunne få oppleve skigleden.

Innmelding nye medlemmer

Konnerud IL tar i bruk Norges Idrettsforbunds nye løsning for medlemsadministrasjon våren 2015. Den nye løsningen innebærer at medlemmer skal bruke “Min idrett ”

Utgravingen av snøproduksjonsanlegget er i gang – Deler av løypa stengt!

Til info så bli rulleskiløypa helt avstengt ved Greenskogen fra tirsdag 8. oktober, og i 1 måned fremover.

Ny skisesong – alle er velkomne

Vi ønsker igjen å invitere ALLE skiglade barn, ungdom og voksne fra alderen (7)8 år (Født 2012) og oppover til skitrening. Vi starter med Kickoff Tirsdag 8 Oktober. Oppmøte kl 18:00 ved Tidtakerbua v/Hallen

Ren snø med Glitre Energi

Skigruppa er stolte av å presentere Glitre Energi som ny samarbeidspartner for samfunnsansvar og breddeidrett med målsetning om å gjøre fremtiden helt elektrisk.

Tidtakerbrikker

Mange arrangører gjennomfører tidtaking med emiTag tidtakerbrikker. NSF legger opp til at alle løpere 11 år og eldre har sin egen emiTag tidtakerbrikke. Det betyr at utøverne i alle klasser med rangert resultatliste, bør skaffe seg sine egne tidtakerbrikker

1 2 3 4 5 6 7 8