Det snør ikke skispor – meld deg inn i løypelauget

Vi i Skigruppa / Konnerud IL ønsker at flest mulig skal benytte løypene som lages, og at flest mulig små og store skal få oppleve gleden av å gå på ski. Anlegget på Konnerud er etablert og driftes på dugnad av Skigruppa, og det er mange som bruker svært mye av fritiden sin for at andre skal kunne få oppleve skigleden.

Klubb-uker på Bjørn Myhre Sport

I uke 45 og 46 er det klubb-uker på Bjørn Myhre Sport. Gode tilbud på langrennsutstyr og utvidet åpningstider i uke 45 (tir, ons og tors 9-19).

Innmelding nye medlemmer

Konnerud IL tar i bruk Norges Idrettsforbunds nye løsning for medlemsadministrasjon våren 2015. Den nye løsningen innebærer at medlemmer skal bruke “Min idrett ”

Vintertreffet 2019 – påmeldingen er åpen!

Vintertreffet er årets høydepunkt for hele skigruppa. Her samles både utøvere og familie til en helg med trening og sosiale aktiviteter.

Utgravingen av snøproduksjonsanlegget er i gang – Deler av løypa stengt!

Til info så bli rulleskiløypa helt avstengt ved Greenskogen fra tirsdag 8. oktober, og i 1 måned fremover.

Ny skisesong – alle er velkomne

Vi ønsker igjen å invitere ALLE skiglade barn, ungdom og voksne fra alderen (7)8 år (Født 2012) og oppover til skitrening. Vi starter med Kickoff Tirsdag 8 Oktober. Oppmøte kl 18:00 ved Tidtakerbua v/Hallen

Nettbutikk NM2020 og World Cup Drammen er nå åpen

Da er Swix shoppen åpen for deg som ønsker funksjonærtøy til NM2020 og Skisprinten 2020

Ren snø med Glitre Energi

Skigruppa er stolte av å presentere Glitre Energi som ny samarbeidspartner for samfunnsansvar og breddeidrett med målsetning om å gjøre fremtiden helt elektrisk.

Tidtakerbrikker

Mange arrangører gjennomfører tidtaking med emiTag tidtakerbrikker. NSF legger opp til at alle løpere 11 år og eldre har sin egen emiTag tidtakerbrikke. Det betyr at utøverne i alle klasser med rangert resultatliste, bør skaffe seg sine egne tidtakerbrikker

Har du husket skilisens?

Skisesongen er snart i gang, husk at alle skiløpere over 13 år må betale skilisens for å kunne delta på skirenn. Husk at skilisensen også fungerer som forsikring.

1 2 3 4 5 6 7 8