KANTKLIPPING I RULLESKILØYPA

Kantklipping i rulleskiløypa på dagtid fra onsdag 18/9 kl. 0800 – ca 17, til og med onsdag 25/9. I helga vil klipping foregå i skogen og ikke langs løypa. Kjøring vil også foregå motstrøms, for å få klipt, i tillegg vil det være noe bøss i løypa under klippingen.

Ren snø med Glitre Energi

Skigruppa er stolte av å presentere Glitre Energi som ny samarbeidspartner for samfunnsansvar og breddeidrett med målsetning om å gjøre fremtiden helt elektrisk.

Det snør ikke skispor – meld deg inn i løypelauget

Vi i Skigruppa / Konnerud IL ønsker at flest mulig skal benytte løypene som lages, og at flest mulig små og store skal få oppleve gleden av å gå på ski. Anlegget på Konnerud er etablert og driftes på dugnad av Skigruppa, og det er mange som bruker svært mye av fritiden sin for at andre skal kunne få oppleve skigleden.

Tidtakerbrikker

Mange arrangører gjennomfører tidtaking med emiTag tidtakerbrikker. NSF legger opp til at alle løpere 11 år og eldre har sin egen emiTag tidtakerbrikke. Det betyr at utøverne i alle klasser med rangert resultatliste, bør skaffe seg sine egne tidtakerbrikker

Har du husket skilisens?

Skisesongen er snart i gang, husk at alle skiløpere over 13 år må betale skilisens for å kunne delta på skirenn. Husk at skilisensen også fungerer som forsikring.

SB gruppe

KIL Ski har også hatt en gruppe for syns- og bevegelseshemmede. Vi har pr i dag for lite antall til å ha trening.

Innmelding nye medlemmer

Konnerud IL tar i bruk Norges Idrettsforbunds nye løsning for medlemsadministrasjon høsten 2014. Den nye løsningen innebærer at medlemmer skal bruke “Min idrett ”

Rutiner Utlegg

Les om prosedyrene til skigruppa for enklere å kunne behandle refusjoner i fremtiden.

Norgescup Junior Voss

Norgescuprunden for juniorer i Voss ble avrundet søndag med distanserenn i klassisk stil. Se hvordan det gikk i helgen med våre egne!

Helter i Konnerudfarger

En liten oppsummering fra forrige helg.

1 2 3 4 5 6 7