PREMIER FRA ONSDAGSRENNET 2020:

Vi deler ut premier til alle barn som gikk onsdagsrenn i vinter.
TID: Onsdag 26 August kl 1800
STED: Utenfor Konnerudhallen
Håper dere har mulighet til å stikke innom, slik at de flinke skibarna endelig får tildelt sin velfortjente premie.

Velkommen til Årlig gruppemøte Konnerud IL SKI

2. juni 2020, Klubbhuset, kl. 19.00

Konnerud IL Ski søker trener for Junior/Senior gruppa & Team Konnerud

Konnerud IL ski består av 150 medlemmer og er en av Buskerud Skikrets største skiklubber Vi har lange tradisjoner med både skiglede og arrangement. I dag har vi organisert aktivitet fra 8-års alder og oppover. Både bredde og toppidrettsutøverne våre skryter av et godt miljø. Anlegget vårt er betydelig oppgradert de siste årene med rulleskiløype og snøproduksjon. ER DU VÅR NYE JUNIORTRENER I SKIGRUPPA?

NSFs koronaveileder

Norges Skiforbund har utarbeidet vår koronaveileder. Vi ber klubber og lag merke seg at veilederen blir endret ved behov.

Det snør ikke skispor – meld deg inn i løypelauget

Vi i Skigruppa / Konnerud IL ønsker at flest mulig skal benytte løypene som lages, og at flest mulig små og store skal få oppleve gleden av å gå på ski. Anlegget på Konnerud er etablert og driftes på dugnad av Skigruppa, og det er mange som bruker svært mye av fritiden sin for at andre skal kunne få oppleve skigleden.

Innmelding nye medlemmer

Konnerud IL tar i bruk Norges Idrettsforbunds nye løsning for medlemsadministrasjon våren 2015. Den nye løsningen innebærer at medlemmer skal bruke “Min idrett ”

Ren snø med Glitre Energi

Skigruppa er stolte av å presentere Glitre Energi som ny samarbeidspartner for samfunnsansvar og breddeidrett med målsetning om å gjøre fremtiden helt elektrisk.

Tidtakerbrikker

Mange arrangører gjennomfører tidtaking med emiTag tidtakerbrikker. NSF legger opp til at alle løpere 11 år og eldre har sin egen emiTag tidtakerbrikke. Det betyr at utøverne i alle klasser med rangert resultatliste, bør skaffe seg sine egne tidtakerbrikker

Har du husket skilisens?

Skisesongen er snart i gang, husk at alle skiløpere over 13 år må betale skilisens for å kunne delta på skirenn. Husk at skilisensen også fungerer som forsikring.

SB gruppe

KIL Ski har også hatt en gruppe for syns- og bevegelseshemmede. Vi har pr i dag for lite antall til å ha trening.

1 2 3 4 5 6 7 8