Velkommen til Onsdagsrenn 2020

Velkommen til Onsdagsrenn 11. mars i fristil. Det er lagt ut informasjon om flere renn. Avslutning vil bli 18.mars

Klubbmesterskap 2020

OBS endring av dato. Klubbmesterskapet arrangeres onsdag den 18. mars 2020,klassisk. Start etter Onsdagsrennet som begynner kl 17.30.

Bestilling av funksjonærjakke til vinterens SKINM og Skisprinten 2020

Siste mulighet for bestilling av funksjonærjakke til vinterens SKINM og Skisprinten 2020.

Det snør ikke skispor – meld deg inn i løypelauget

Vi i Skigruppa / Konnerud IL ønsker at flest mulig skal benytte løypene som lages, og at flest mulig små og store skal få oppleve gleden av å gå på ski. Anlegget på Konnerud er etablert og driftes på dugnad av Skigruppa, og det er mange som bruker svært mye av fritiden sin for at andre skal kunne få oppleve skigleden.

Innmelding nye medlemmer

Konnerud IL tar i bruk Norges Idrettsforbunds nye løsning for medlemsadministrasjon våren 2015. Den nye løsningen innebærer at medlemmer skal bruke “Min idrett ”

Utgravingen av snøproduksjonsanlegget er i gang – Deler av løypa stengt!

Til info så bli rulleskiløypa helt avstengt ved Greenskogen fra tirsdag 8. oktober, og i 1 måned fremover.

Ny skisesong – alle er velkomne

Vi ønsker igjen å invitere ALLE skiglade barn, ungdom og voksne fra alderen (7)8 år (Født 2012) og oppover til skitrening. Vi starter med Kickoff Tirsdag 8 Oktober. Oppmøte kl 18:00 ved Tidtakerbua v/Hallen

Ren snø med Glitre Energi

Skigruppa er stolte av å presentere Glitre Energi som ny samarbeidspartner for samfunnsansvar og breddeidrett med målsetning om å gjøre fremtiden helt elektrisk.

Tidtakerbrikker

Mange arrangører gjennomfører tidtaking med emiTag tidtakerbrikker. NSF legger opp til at alle løpere 11 år og eldre har sin egen emiTag tidtakerbrikke. Det betyr at utøverne i alle klasser med rangert resultatliste, bør skaffe seg sine egne tidtakerbrikker

Har du husket skilisens?

Skisesongen er snart i gang, husk at alle skiløpere over 13 år må betale skilisens for å kunne delta på skirenn. Husk at skilisensen også fungerer som forsikring.

1 2 3 4 5 6 7 8