Årlig gruppemøte 2022

Årlig gruppemøte Tirsdag 15 mars 2022

Velkommen til Onsdagsrenn 2022

Online påmelding er åpen

Velkommen til ny skisesong 2021/2022

I skigruppa på Konnerud ønsker vi at flest mulig skal være aktive lengst mulig. Vi tilbyr skiglede og tilbud om både bredde- og toppidrett. En ny sesong nærmer seg, og vi ønsker barn, ungdom og voksne fra alderen 8 år (2013) og oppover velkommen til skitrening.

Årlig gruppemøte

Skigruppa ønsker velkommen til årlig gruppemøte onsdag 21. april kl. 20.00

Treningstider Skistadion 2021

Konnerud sine treningstider er tirsdag og torsdag kl 1800-1930

Det snør ikke skispor – meld deg inn i løypelauget

Vi i Skigruppa / Konnerud IL ønsker at flest mulig skal benytte løypene som lages, og at flest mulig små og store skal få oppleve gleden av å gå på ski. Anlegget på Konnerud er etablert og driftes på dugnad av Skigruppa, og det er mange som bruker svært mye av fritiden sin for at andre skal kunne få oppleve skigleden.

Velkommen til Årlig gruppemøte Konnerud IL SKI

2. juni 2020, Klubbhuset, kl. 19.00

Innmelding nye medlemmer

Konnerud IL tar i bruk Norges Idrettsforbunds nye løsning for medlemsadministrasjon våren 2015. Den nye løsningen innebærer at medlemmer skal bruke “Min idrett ”

Ren snø med Glitre Energi

Skigruppa er stolte av å presentere Glitre Energi som ny samarbeidspartner for samfunnsansvar og breddeidrett med målsetning om å gjøre fremtiden helt elektrisk.

Tidtakerbrikker

Mange arrangører gjennomfører tidtaking med emiTag tidtakerbrikker. NSF legger opp til at alle løpere 11 år og eldre har sin egen emiTag tidtakerbrikke. Det betyr at utøverne i alle klasser med rangert resultatliste, bør skaffe seg sine egne tidtakerbrikker

1 2 3 4 5 6 7 8