Strålende VM-innsats av Konneruds ski-o-løpere

I seniorklassen fikk Audun Heimdal med seg en sølvmedalje fra mellomdistansen (bare fem sekunder bak gullvinneren!), og bronsemedalje fra herrestafetten i bagasjen hjem.

Juniorene våre trivdes også godt i mellomdistanseløypa. Det ble dobbeltseier til Konnerud og Norge i gutteklassen, der Jørgen Baklid vant gull og Aslak Heimdal sølv, mens Jenny Baklid kom inn til en fin 5. plass i jenteklassen.

I guttestafetten stilte Norge med en ren «Konnerud-oppstilling» på førstelaget. Aslak Heimdal, Styrk Hundseid Kamsvåg og Jørgen Baklid takket for tilliten ved å kapre sølvmedaljen. Jenny Baklid var med på det norske førstelaget som vant bronse i jentestafetten.

I tillegg til disse topp-prestasjonene gjennomførte våre løpere også gode løp i andre øvelser, med blant annet 4. plass til Aslak og 5. plass til Styrk på guttenes sprint, samt 4. plass til Jørgen og 8. plass til Aslak på guttenes langdistanse.

Mer utførlige reportasjer fra de enkelte øvelser finnes på Norsk Orienterings nettsider.

Skrevet av Hans Jørgen Krogstie