KIL FEST – Konnerud IL 90 år!

31. mars har Konnerud Idrettslag gleden av å invitere alle KIL-venner og hele Konnerud sin befolkning til storslagen 90 års-feiring, og andre utgave av KIL Fest. Hold av datoen og ta med hele familien på en ungdommelig og familievennlig feiring. KIL-festen er en fest for hele Konnerud IL der alle de ulike særgruppene kommer sammen i Konnerudhallen for å markere det foregående idrettsåret.

KIL-festen åpner dørene klokka 18:00, og det vil da være pølseservering i hallen. Fra 18:30 starter markeringa fra scenen. Her vil utøvere, lag, trenere, ledere og ildsjeler som har utpekt seg spesielt positivt i idrettsåret 2016 få sin velfortjente heder og ære. Markeringa varer fram til klokka 20:00, etterfulgt av musikk og underholdning for alle, frem til 21:30. Klokken 21:30 inviterer vi de voksne til å ta turen ned på Klubbhuset for en mer intim feiring med fest og moro for alle som ønsker å feire det flotte fellesskapet vi har sammen i Konnerud IL.

Vi håper at dette kan være en avslutningsfest for «vinteridrettene» og et forrykende «kick-off» for «sommeridrettene» i Konnerud IL. Vi tar derfor imot alle forslag om underholdning og ideer med åpne armer, for å kunne gjøre dette til en KIL Fest for hele Konnerud IL.

KIL-festen er gratis, og påmelding skjer ved å sende mail til konnerud@konnerud.no.
Påmeldingsfrist 19. mars! 

Sammen om noe, om KIL FEST!