NM junior stafett, O-idol og NM natt

Søndag var det NM junior stafett. Konnerud hadde med 3 lag. Vi fikk litt sykdomsforfall, men fikk likevel med 8 stykker. Terrenget på Øvre Romeriket var krevende, diffust, tette partier og veldig vått. Men alle ungdommene fullførte, selv om det ble litt bom for noen.

På jentelaget løp Solveig Hernandez Vråle, Amalie Fjæstad Amundsen og Thea Sildnes Baklid. de ble nr. 28. Flott gjennomført av to på 16 og en på 17 år, i konkurranse med opp til 20-åringer.

Det ene guttelaget bestod av Anders Juveli, Jørgen Baklid og Audun Heimdal. Etter bra gjennomføring av alle tre ble laget nr. 6. Det er nok beste Konnerud-plassering på mange år. Men kun to gutter på premieutdeling, for Jørgen var på legevakta. Et kutt i hodet under løpet stoppa ikke Jørgen, han fullførte løypa. Og med et par stifter på kuttet går det bra.

På det andre guttelaget løp Joar Gjerdahl og Ole Andrè Skonnord. Veldig bra av Ole Andrè å gjennomføre den krevende løypa, i sitt andre o-løp noensinne.

Lørdag var det O-idol, prestisjefylt konkurranse for de beste 16-åringene i landet. Her gjorde Jørgen et flott løp, og ble nummer to. Samtidig var det og avslutningsløp i Norgescupen for junior. Her vant Audun H17-18, han vant og Norgescupen sammenlagt.

Fredag kveld var det NM natt. Her ble Marianne nr. 7 i D21, og Audun nr. 2 i H17-18.

Gratulere til alle med gode prestasjoner i NM-helga!

NM Amalie  NM Ole Andre