Bynært friluftsliv for alle

Det er i første omgang nærpostene ved Haddelandsdammen og Hagatjern som blir satt ut. Øvrige poster finnes på Damåsen, Andorsrudtjern og Saggravdal. Disse er planlagt klare til 15.mai/1.juni. Postene står ute til slutten av september.
Du kan velge mellom følgende to alternativer :
1. TurOrientering 2014. Samtlige 75 poster, 5 kart/turer
2. BarneturO/nærtrim. 2 kart/turer med lav vanskelighetsgrad, 35 poster. Er
lagt ut i nærterrenget ved Haddelandsdammen samt rundt Hagatjern.

Våre utsalgssteder :
Notabene Konnerudsenteret og Statoil på Konnerud, Tri Sport på Gulskogen, Löplabbet og Turistforeningens butikk i sentrum. I tillegg kan man kjøpe kart via Konnerud IL sin turportal ; turOrientering.no/konnerud

**********

I tillegg til turOrientering kan Konnerud IL tilby et gratis mosjonstilbud i nærmiljøet på Konnerud. ”Grønne turer” er 10 turmål langs gangveier og rulleskiløyper sentralt på Konnerud, samtlige tilgjengelig for både barnevogn og rullestol.

Vi kan i år tilby 2 “Grønne turer” ;  Tur 1 står ute fra 1.5-15.7
Tur 2 står ute fra 1.8-15.10

Gratis kart for “Grønne turer” kan lastes ned fra vår turportal ; turOrientering.no/konnerud eller hentes hos Notabene på Konnertudsenteret.

**********

Årets tur-o utvalg består av : Anbjørg og John Laukli, Henning Gaarder, Inger Lise Hole, Emma Grete Haare, Reidar Stenseng, Erik Saugerud samt Trond Cato Martinsen som leder. I tillegg gjør Sven Ohrvik en stor jobb med å lage årets kart.
Trond Cato Martinsen
Leder turorientering Konnerud IL
tur@konnerud.no
+47 924 46 774