Stor interesse for turorientering

Allerede før snøen i marka er helt borte, opplever Konnerud IL en interesse for sitt turorienteringstilbud som er langt større enn normalt.

Velkommen til turOrientering og Stolpejakt

Sesongen for bynært friluftsliv er i gang. Vi setter ut til sammen 75 poster og 30 stolper, tilgjengelig 24/7 t.o.m. skolens høstferie i oktober.

Oppstart O-trening for 8 -12 åringer

Orienteringsgruppa på Konnerud inviterer alle 8-12 åringer til O-trening.

Velkommen til gruppemøte

O-gruppa ønsker velkommen til årlig gruppemøte onsdag 10. mars kl. 1900

Vinter-turOrientering

Konnerud IL ønsker velkommen til mosjonsaktiviteten «vinter-turOrientering». 20 turmål er plassert langs skiløypene på Konnerud, i Konnerudmarka og på Mjøndalsskauen. Om skiføret er dårlig/mangelfullt kan postene godt besøkes til fots eller med sykkel (fatbike).

Gavekort turOrientering

Konnerud IL kan nå tilby gavekort for vår turOrientering.

Historisk deltageroversikt for turO, 1969-2020

Oversikten er nå ajourført etter 2020-sesongen. Deltagerstatistikken fra de tidligste årene er noe mangelfulle, så enkelte navn kan være uteglemt. Om noen finner feil eller mangler i lista setter vi pris på å få en tilbakemelding; e-post tur@konnerud.no

Oppdatering Corona-situasjonen i Konnerud IL

Styret har sammen med administrasjonen gjort en vurdering av hvordan de nye retningslinjene skal praktiseres i klubben

NM-Langdistanse seier til Audun

– Herlig å lykkes med å vinne sesongens hovedmål, sa Audun Heimdal etter å ha gått helt til topps på dagens NM-langdistanse i Mostadmarka i Malvik like utenfor Trondheim.

NM ultralangorientering 2020

NM Ultralang og Ungdomsløp med fellesstart 15.8. Norgescup mellom 16.8. NM-ultralang går fra Eiksetra . Mille, Tiril H, Jenny, Therese, Jørgen, Aslak og Audun er med. I tillegg er det Ungdoms-ultra med Elsa, Martine og August. Lykke til alle sammen!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13