Nye kurs på vei!

Etter påske starter vi opp med flere nye kurs, og vi åpner også opp for nytt “inntak” i alle våre kurs.

Påmeliding: https://www.konnerud.no/aktivt-konnerud/pamelding-aktivt-konnerud/

Årets påskenyhet er PULS, en treningstime med høy puls og kjernekraft som hovedfokus. Her ønsker Ida Camilla deg velkommen til en leken og effektiv høypulstime med fengende musikk. Her styrker vi hjertet i første del av timen og mot slutten av økta fokuseres det på kjernepariet. Ønsker du å forsette mandagsfesten hos oss blir det svett mobilitetstrening med Soma Move. Soma Move starter også opp nytt kurs etter påske og her inviterer nysgjerrige til å bli med på en energisk mobilitetstrening på mandagskvelden.

Vi starter også med nytt Vinyasa-Yin Yoga kurs etter påske, og viderefører med det et meget populært yoga-kurs. Etter påske vil Ida Camilla være yogalæreren og kurset er fra kl. 18:30 til kl. 19:45. Her blir det 75 fantastiske minutter med yoga. Etter yoga-økta kliner vi til med en deilig styrkeøkt og Ida Camilla leder et styrketrenings kurs det lukter svidd av! Her blir det mye energi og god stemning fra start til slutt. Høyt fokus på gleden ved å trene styrketrening, i en gruppe som skaper masse mestringsfølelse.

På tirsdager har vi en råkul boksetrening! Dette er et kurs for de som ønsker en annerledes treningstime. Boksing har blitt kjent som super treningsform, som passer bra for absolutt alle. Her blir det morsom trening med gode helsegevinster. Vi jobber med boksing, men dette er ikke-kontakt, så ingen slag mot hverandre! Kurset holdes av vår Rocksteadyboxing-sertifisert instruktør, Heidi.

Heidi er også fysioterapeut og trener for vårt Aktiv Senior lag. På mandag morgen og onsdag formiddag trener den spreke gjengen i treningssalen på Aktivt Konnerud. Her er det mye treningsglede og gode øvelser som tilpasses alle. Økten passer bra for alle pensjonister, som ønsker en lokal treningsgruppe midt i Konnerud-sentrum.

Full kursbeskrivelse av alle kursene finner du her: https://www.konnerud.no/aktivt-konnerud/kurs/

I tillegg åpner vi også opp for nytt inntak til vårt lille dansestudio. På Aktivt Konnerud har vi et Mini-Dans parti for de mellom 3 og 5 år, og et BarneDans parti for de i 1. – 4. klasse. Det er fokus på allsidig dansing, med en god miks av lek og bevegelsesglede. På slutten av sesongen avslutter vi med en danseopptreden.
Mer info og påmelding finner du her: https://www.deltager.no/ak_danse_studio

eSport-kvelder!

Gladnyhet til alle 7. klassinger! Etter påske åpner vi opp eSport-kveldene for 7. klassinger, men vi tjuvstarter allerede neste uke, og ønsker 7. klassingene velkommen fredag 12. april. Det betyr at alle 7. klassinger på Konnerud er hjertelig velkommen til Aktivt Konnerud på fredagskveldene. Vi åpner eSport-rommet kl. 17:00, og det er åpent frem til 21:00. På eSport-rommet har vi 9 gaming-stasjoner med blant annet Fortnite, Apex, FIFA, Rocket League, VR og mye mer. Alle 7. klassinger må ha med en foresatt første gang. Foresatte må bare være innom for en kjapp prat og titt på hva eSport og gaming handler om.
Pris: Drop-in = 50 kr. Sesongkort = 250 kr. (ca. 8 eSportkvelder igjen)