Minneord Audun Heimdal

O-gruppa i Konnerud IL har mistet en umistelig utøver. Audun var best – på alle måter. Han var en miljøskaper med sin lekenhet, treningsiver, lune humor, inkluderende væremåte og grundighet. Han var utrolig dedikert i sitt treningsarbeid, og klarte allerede som ung utøver å vurdere sine prestasjoner og gjennomføring, uten å ha fokus på resultater.

Audun har vokst opp i Konnerud IL med både ski, orientering og skiorientering, og treningsvennene fra Konnerud er fremdeles blant hans nærmeste venner. Orienteringsmiljøet på Konnerud og i NTNUI har mistet en ener, og han etterlater seg et enormt tomrom.

På tross av Auduns unge alder, er hans sportslig prestasjoner imponerende, med VM gullet i skiorientering i februar 2021 som ett av de største høydepunktene.

Audun fulgte med og bidro til orienteringen også mens han var syk, og helt til siste slutt fulgte han med og heiet frem sine venner under student VM som ble avsluttet i dag. Audun er også en av 4 unge løypeleggere under høstens jr. NM stafett, O-idol og NorgesCup som arrangeres på Konnerud i september. Audun var klar på at han ønsket at arrangementet skulle avholdes uavhengig av hans sykdom – med sin klokskap har han derfor veiledet oss om hva som er riktig veivalg fremover. Vi skal trene, ha det gøy sammen, konkurrere og være der for hverandre, fordi det var det Audun ønsket.

Sammen skal vi i o-familien gjennom aktivitet ta vare på Auduns aller nærmeste.

Vi vil alltid være takknemlige for alt Audun har bidratt med og vært for oss i Konnerud IL.