Ledig stilling som prosjektleder for «Av ungdom, for ungdom»

Ledig stilling som prosjektleder for «Av ungdom, for ungdom»

Om Konnerud IL og Aktive lokalsamfunn

Konnerud Idrettslag er et Idrettslag hvor idrettene Bandy, Fotball, Håndball, Sykkel, Orientering og Ski står sentralt innen idrettsaktivitetene som drives med egne grupper. KIL er det største Idrettslaget i Drammen med nesten 2800 medlemmer. I satsningen på «Aktive lokalsamfunn», hvor idretten har tatt en sentral rolle med sitt samfunnsansvar, ligger KIL naturlig nok også i front med sitt arbeid for å skape et trygt sted å vokse opp i bydelen Konnerud. Fokuset i «Aktive lokalsamfunn» er å skape trygge oppvekstmiljøer for barn og unge med håp om at det skaper aktive og trygge barn som blir trygge og aktive voksne.

Om Av Ungdom for Ungdom

I 2014 startet Prosjektet «Av ungdom for ungdom» som er et samarbeidsprosjekt mellom KIL, Svensedammen Ungdomsskole, Vestbygda Skole, Hallermoen Skole og Konnerud Skole og er i dag et bærekraftig prosjekt mellom disse. Den daglige aktiviteten går ut på at Idrettspedagog (prosjektleder) fra KIL og Ungdommer fra Svensedammen Ungdomsskole drar ut på barneskolene og gjennomfører FYSAK undervisning i skoletiden på de tre barneskolene. Ungdommene øver på å være aktivitetsledere og får kursing og veiledning av idrettspedagogen (prosjektleder) og praktisk erfaring ved å lede grupper med barn i aktivitet. Visjonen til prosjektet er at flest mulig barn og unge i bydelen Konnerud opplever livslang bevegelsesglede.
les mer på: https://www.konnerud.no/om-prosjektet-av-ungdom-for-ungdom/

Om stillingen
• Stillingsprosent: 100%
• Et godt arbeidsmiljø, med positive medarbeidere
• En aktiv og variert hverdag, med ulike spennende arbeidsoppgaver
• Du må planlegge og gjennomføre aktivitetsøkter
• Mulighet til faglig utvikling
• Mulighet til å utvikle og påvirke prosjektet
• Kurse og veilede elever fra ungdomsskolen til å bli gode aktivitetsledere
• Camp i høstferie
• Stillingen krever også at du utfører andre administrative oppgaver i administrasjonen ved behov

Kvalifikasjoner
Det er et ønske at søkere har høyere utdannelse i idrettsfag og/eller undervisningskompetanse i kroppsøving og pedagogikk. Du bør også ha erfaring fra å drive variert aktivitet med barn i store grupper.
Personlige egenskaper
Du bør være fleksibel og målbevisst med gode evner til å samarbeide med elever og ulike kollegaer i Idrettslaget og ute på skolene. Du må ha et tydelig verdigrunnlag og positivt menneskesyn som skaper et godt miljø for de barna og ungdommene som er med i prosjektet. Du må være en god relasjonsbygger og en som liker godt selvstendig arbeid. Glad i aktivitet og et positivt godt humør setter vi også stor pris på.

Stillingstittel: Prosjektleder Av Ungdom for Ungdom
Stillingsprosent: 100%
Lønn: Etter avtale
Tiltredelse: snarest
Arbeidssted: Konnerud

Søknad og CV sendes til:
Daglig Leder i Konnerud IL Karianne Hajum
karianne@konnerud.no
Søknadsfrist 22. oktober 2020

Dersom du har spørsmål til stilling ta kontakt med daglig leder på mobil +47 90 69 45 30

Stillingsutlysning (pdf)