Kursbeskrivelse

Velkommen til Aktivt Konnerud

Aktivt Konnerud vil i 2019 tilby en rekke spennende timer – kjøpt klippekort for voksentilbudene. Klippekortet koster 850,- for ti klipp. Ett klipp, én trening. Gjelder for Yoga, Boksing og Aktiv Senior.

Barnedansen betales gjennom påmelding på https://www.deltager.no/ak_danse_studio_2019.
barnedans koster 650,- frem til jul om det er minidans (3-6 år) eller barnedans (2.-4. trinn).

 

Minidans – Onsdager kl. 17:00-18:00

Vi fokusere på grunntrinnene for å få en god rytme/flyt i dansingen, samtidig som det blir en koreografi vi følger til kul musikk! Vi avslutter med oppvisning før sommerferie!

Instruktør: Michelle

Barnedans 2.-4. klasse – Torsdager kl. 18:00-19:00

Dansekurs for de minste. Her lærer vi enkle trinn og får kjennskap til forskjellige danseformer via rytmetrening og lek, og setter de sammen til morsom musikk. Vi avslutter med oppvisning før sommerferie!

Instruktør: Marietta

 

Chalistenics for Ungdomsskolen – styrketrening og Yoga i salig blanding – Onsdag 14:45 – 15:30. 
Drop-in: 40 kr.

Her er instruktør Simen klar for å ta imot ungdomsskoleelever til en styrketrening hvor vi bruker egen kroppsvekt og øvelser funnet i yogaens rike til å styrke kroppen.
Chalistenics er betegnelsen på øvelser der man bruker egen kropp som vekt for å trene styrke, gjerne for å senere kunne kombinere balanse og styrke for å sette kroppen i statiske posisjoner.
Sterk på Innsiden og sterk på Utsiden.

Bli med Norges mest engasjerte instruktør!

 

Power Vinyasa Yoga – Onsdager kl. 19.00-20.15

Elin-Kristin Hem Olsen er utdannet psykolog fra NTNU og
200H yogalærer fra Atman Yoga School. Hun har jobbet
som yogalærer ved Terra Yoga i Trondheim, i tillegg til å ha
forsket på yoga i forbindelse med stress og traumer.

Yogaklassen vil være en form for Power Vinyasa, med fokus
på styrke og stamina. Vinyasa betyr at hver bevegelse
ledsages av pusten – yogaens viktigste verktøy.
Avslutningsvis vil det være en lengre avslapningssekvens,
selve hovedmålet i yoga. Gjennom styrke skal vi nå målet
om å
oppnå indre ro.

Du trenger ingen forkunnskaper. Første to timer vil være
en form for introduksjon. Kom og bli sterk, smidig og
avslappet

 

Aktiv Senior – Onsdager kl. 09:00-10:00

Aktiv Senior er et kurs som holdes av fysioterapeuten Heidi Hansen. Her jobber vi med bevegelighet, kondisjon og styrke, før vi avslutter med litt god avspenning for hele kroppen. Øvelsene foregår i hovedsak stående/gående, men kan lett tilpasses både til lettere og vanskeligere nivå, avhengig av den enkelte deltager. Når man kommer opp i godt voksen alder, begynner funksjoner som balanse og koordinasjon å svekkes, og dette legges det stor vekt på i valg av øvelser. Vi jobber med holdningen, bevisstgjøring og tyngdepunkt og balanse, og vi utfordrer hjerte og lunger. I styrketrening velger vi «sikre» og leddvennlige øvelser, og de som har «vondter» for alternativer som passer bedre for dem!

Alt i alt, en time som passer for alle!

Instruktør: Heidi Hansen

Aktiv boksing – Tirsdager kl. 18:00-19:00

Et kurs for de ønsker en annerledes treningstime! I Boksetimen starter vi opp med en god oppvarming for hele kroppen, med fokus på alt fra bevegelighet og balanse, til lett koordinasjon (bokse-kombinasjoner). Som proffbokserne trenger også vi trene styrke, så en god porsjon styrketrening hører med! Boksing har blitt kjent som super treningsform for blant annet de med Parkinson diagnosen, men kan passe bra for absolutt alle som har lyst å prøve en morsom treningsform som har gode helsegevinster. Vi jobber med boksing, men dette er ikke-kontakt, så ingen slag mot hverandre! Vi bruker boksesekk, punchingball, og ellers skyggeboksing på gulvet.

Det anbefales å ha egne boksehansker, fåes i grei prisklasse hos XXL, eller vi tar imot bestilling ved oppstart av kurset!

Kurset holdes av Rocksteadyboxing-sertifisert instruktør! Kurset passer alle, og man puster godt gjennom økta som blir lagt opp til hver enkelt og den intensiteten man selv ønsker.

Så tørk støv av gamle boksekunster, eller kom å få en morsom, annerledes, og slitsom treningsøkt.

Instruktør: Heidi Hansen

Lørdager

Drop-in lekeplass – Lørdager kl. 10:00-12:30

Kom og bruk vårt motorikkrom og speilsal til å leke! Ta med barnet og ha det gøy sammen med en av våre dyktige ungdomsinstruktører! Vi har gratis wifi og salg av te, kaffe og brus

50kr/drop-in – betales ved inngang.