KIL Esport

KIL eSport

Glede, Mestring, & Tilhørighet

 

Konnerud Idrettslag inviterer Konnerud-ungdommen til å bli med på KIL eSport! Dette er et unikt eSport tilbud for spillinteresserte ungdommer, som ønsker å bli en del av vårt eSport miljø. På KIL eSport har vi glede, mestring og tilhørighet som kjerneverdier, og vi ønsker å skape et kult esportmiljø på Konnerud sammen med ungdommene.

Vi skal legge til rette for at ungdommer på Konnerud får muligheten til å utvikle seg som eSport-utøvere, gjennom å bygge et robust gaming miljø med et sterkt utviklingsfokus.

Konnerud Idrettslag har et nyopppusset og unikt eSport-rom i kjelleren på Klubbhuset, som vil være KIL eSport sin hovedarena. Her har vi treninger, konkurranser, ligakamper og spillkvelder, i tillegg vil vi prøve å ha streaming-sendinger live fra eSport-rommet.

ØVELSER FYSISK
ØKTER ESPORT
TRENINGSTIDER

Konnerud Esport sesongen 2021

Aktivitetskontingent år: 2300,- (Betales her ved påmelding) – Varer ut kalenderåret
Aktivitetskontingent halvår: 1250,- (Betales her ved påmelding) – Varer til sommerferien
Årlig medlemskap i KIL u/18år: 290,- (Blir etterfakturert – dem som ikke allerede har betalt medlemskap for inneværende år)
Alle medlemmer av kilesport skal være medlemmer i idrettslaget. Dette blir etterfakturert etter påmelding og varer ut kalenderåret.

Ved innmelding på esporten får NYE medlemmer en esporttrøye som brukes på trening og som er påbudt ved lan og andre arrangement for å representere KILeSport – trøyer kan også kjøpes på Thorshov sport. Esportmedlemskapet gjør at utøveren kan komme på treningene som blir satt av trener og ta del i de lagene som utøveren selv ønsker. I det nye rommet vil vi også prøve oss frem med ulike egentreningsvarianter hvor medlemmer får tilgang til rommet utenfor vanlige treningstider.

Hvis man er medlem av KILeSport velger man selv hvilke og hvor mange lag man vil delta på. Vi jobber tett med andre idrettslag som har esport og flere lokale serier er i oppstartfasen. Høstens OverWatch turnering var en stor sukksess for oss og Lier som arrangør.

Spillene som spilles på KIL esport 2021:

Counter Strike: Global Offensive (lag)

Overwatch (lag)

Rocket League (lag)

Fortnite (lag)

Super Smash Bros (lag)

VR: beatsaber (ikke lag)

Vi vurderer alltid nye spill etter interesse av eksisterende medlemmer og er ikke fremmede for å starte nye lag om det er stor nok interesse for det. Spill som Valorant, Hearthstone og LoL kan bli aktuelle, som eksempel.

Timeplan
Blir satt opp fortløpende – årets treningstider vil også ta hensyn til elever på VGS

Telialigaen: Vi melder på lag i Rocket League og Counter Strike i Telialigaen Rekrutt og ungdommene styrer selv med kampavvikling gjennom gamer.no
Vi deltar på OverWatch U19 seriespillet i regi av BreddeEsport Alliansen og Lier IL.

Aldersgrense KIL eSport er 12 år. (Fra 7.-trinn)

Vi OPPFORDRER jenter til å bli del av miljøet vårt og vil gjerne klare å danne egne jentelag 🙂

Foreldre og deltagere:
Bli med i KIL eSport sin Facebook-gruppe, det er her informasjon blir gitt utenom på discord til ungdommen: https://www.facebook.com/groups/258185034888730/

Har du spørsmål eller ønsker du å bidra? – Vi trenger foreldre eller andre interesserte til å legge til rette for esporten.

Vi har alltid åpent for å starte lag i nye spill, men da må interessen komme fra spillerne.
Kontakt Brage på brage@konnerud.no