Camp Konnerud

Høstferien (UKE 40)

Camp Konnerud 2021

HVA:
Camp Konnerud er en høstcamp for barn fra 4 til 7 klasse. Her får du være i skogen og lære om friluftsliv, ha en rekke spennende kurs og være med på mange kule store leker! Campen er fra kl 0900 til kl 1500 med en overnatting fra onsdag til torsdag. Du får servert litt frukt men deltakeren tar med egen matpakke til lunsj. Det blir mulighet for overnatting fra onsdag til torsdag med nattkanonball og skattejakt. Camp Konnerud er på sitt åttende år og har gitt hundrevis av barn en aktiv og hyggelig høstferie. Vi har erfarne aktivitetsledere og er godt kjent i lokalmiljøet. La ditt barn oppleve konnerudskogen sammen med Konnerud Idrettslag og oppleve mestring og trivsel blant grantrær og blåbærtuer. Du er velkommen fra alle steder i Norge, alt fra åssiden til Tromsø om så. Ta kontakt hvis det er noe du lurer på og sjekk ut aktivitetene og planen under for mer informasjon. Er det behov for å møte opp tidligere enn kl. 09, kan de møte opp fra kl. 0800 og være rundt ved konnerudhallen. De kan ha noen aktiviteter utenfor eller inne til vi samles for avreise.

NÅR: 

4-7 oktober. Mandag til torsdag fra kl. 0900 til kl. 1500.  Innsjekk og utsjekk skjer ved konnerudhallen. Ved egen avtale kan barnet reise fra campen direkte. Onsdag til torsdag er det mulighet for overnatting. Vi er da nede ca. kl. 14 på torsdag.

MAT?
Deltaker får frukt, men må sørge for egen matpakke selv.
Ta med egen lunsj! overnatting på onsdag? Ta med middag du kan grille. Tips til dette kommer nærmere campstart.

Barna som overnatter må ta med 4 matpakker.

 • Lunsj onsdag ( 4 skiver)
 • Middag onsdag (pølser eller noe annet å grille)
 • Frokost torsdag (4 skiver? )
 • Lunsj torsdag (4skiver)

Campen stiller med masse frukt til alle deltakere og en haug av reservepølser og brødskiver så ingen skal gå sultne!

OVERNATTING?

Ja, fra onsdag til torsdag hvis deltaker har eget telt eller lyst til å sove i gapahuken. Deltaker sørger selv for å ta med telt og foretrukket overnattingsutstyr. HUSK Liggeunderlag. pute er lov. Vi kjører storsekken opp på onsdag fra hallen så det trenger ikke å bære alt selv, men tenk praktisk da barnet har ansvar for det selv. Vi kjører naturligvis teltkurs! Velkommen til en spennende naturopplevelse.

Hilsen Campleder Simen

simen@konnerud.no

Naturkurs og andre ferdighetskurs

 • Kart og Kompass
 • Skogens Trær og planter
 • Dyr i Skogen
 • Hvordan tenne bål
 • Spikkekurs
 • Praktisk Førstehjelp i naturen
 • Mat på bål

Aktiviteter og leker:

 1. Arrow tag
 2. Skogskanonball
 3. Capture the flag
 4. Hund og Hare (Hungergames/zombiesisten)
 5. 15 Gjelder
 6. Boksen Går
 7. Pluss mange flere!!

Link til årets arrangement: https://www.deltager.no/event/campkonnerud2021

Sammen om noe, om en grensesprengende høstferie!

Camp Konnerud