Info og påmelding vinterferien

Vinterferien nærmer seg med stormskritt. Og vi gleder oss til en uke med mye morsom aktivitet, hvor vi legger opp til litt annen aktivitet enn vi ellers har på IFO. Mer detaljert plan kommer mandag 20. feb. Det kan bli endringer pga været spesielt når det gjelder dagen det blir skitur.

Utkast på plan: (blitt bytte av dag her mellom skitur og IFO-Champions league)

Mandag: IFO – Champions league (fotballturnering) + annen inneaktivitet.

Tirsdag: Skøyter og aking

Onsdag: Skitur til Blektjern med noen øvelser til IFO Ski-VM. Bl.a. slalåm og skileik.

Torsdag: Karnevaldag inne i hallen. Vi tar også frem hoppeputa.

Fredag: Denne dagen er ikke bestemt enda, da det erfaringsmessig pleier å være færrest barn på fredager i høst- og vinterferien. Men det vil mest sannsynlig bli litt ekstra hygge på IFO med bl.a. film, mye frilek og kanskje en overraskelse.

For at det skal bli et best mulig opplegg i vinterferien og riktig bemanning må vi få en oversikt over hvor mange barn som kommer. Så husk påmelding.

Åpningstider: kl.07:45 – 16:45.

Husk senest oppmøte er kl.09:45! Når det er tur går vi fra hallen kl.09:45, så kan man ikke møte opp sent. Merk! Tidligst henting er i utgangspunktet kl.14:30, men dagen vi skal på tur kan bli til at vi ikke er tilbake før ca.kl.15.

Påmelding:

De som har full IFO-plass eller skal være på IFO like mange dager som de vanligvis har plass melder seg på ved å gå inn på Spond. (Invitasjoner på Spond blir sendt ut torsdag 16. feb., kl.09:50.)

Påmeldingsfrist: Påmeldingen må være inne senest søndag 19. feb. kl.23:59, slik at vi får planlagt vinterferien best mulig med antall ansatte og opplegget.

Kjøpe ekstra dager? De som skal være der flere dager enn de vanligvis har plass, MÅ kjøpe ekstra dager i vinterferien. Hvis det er tilfelle sender dere mail til ronny@konnerud.no hvilken ekstra dag(er) det gjelder også tar vi det derfra. Det vil være snakk om 200 kr. ekstra pr. dag.

Fra tidligere vinterferie på IFO hvor tur til Blektjern er et fast innslag