Hoppkurs i Gjerpenkollen

For tredje gang på IFO kan vi nå tilby et eget hoppkurs i flotte Gjerpenkollen Hoppanlegg. Kurset vil være et nybegynner kurs, og vil foregå i de minste bakkene. Gjerpenkollen hoppklubb stiller med instruktør. Mens fra IFO vil IFO leder Ronny Henningsen Sørensen være med.

Hopping i Gjerpenkollen fra tidligere hoppkurs vi har hatt.

Oppstart for kurset er allerede onsdag 25. januar kl. 14:30-16:45. Vi frakter barna ut til Gjerpenkollen med maxi taxi, men alle må hente sitt barn i Gjerpenkollen senest kl. 16:45. Vi ønsker gjerne at alle barna blir hentet før kl.16:15, men fullt forståelig hvis man ikke får til å hente før.

Det vil bli totalt fire onsdager frem til og med onsdag 15. februar. Selve kursdelen vil foregå fra ca. kl.14:30 til ca.15:45. Foresatte er hjertelig velkommen til å se på og være der før selve kurset er ferdig hvis man ønsker det 🙂

Datoer: 25. januar, 1. februar, 8. februar og 15. februar.

Merk! Har man ikke IFO – plass på onsdager, lar det seg gjøre å bytte dager denne perioden.

Trykk for å lese en tidligere artikkel, fra en sportsjournaliststudent om en dag på hoppkurs med IFO i Gjerpenkollen

Utenom vanlige uteklær er det kun skisko/langrennsko som man må ha med av utstyr. (Ved krise har de noen skisko der også). Mens de som har alpinhjelm kan ta med dette, men man kan låne hjelm der. Ski får man låne der.

Adresse Gjerpenkollen: Gjerpen 14, 3035 Drammen

Ungene trenger følgende:

  • Skisko (Dette må alle ha med) Hvis krise har de noen skisko der også.
  • Alpinhjelm (De som har og vil ha egen hjelm)
  • Drikkeflaske
  • Varme klær

Pris:

120 kr i transporttillegg for totalt fire ganger. Kun 30 kr pr. gang. Dette blir etterfakturert.

Man betaler kun for transport, så selve kurset er gratis 🙂 Gjerpenkollen hoppklubb stiller med instruktør og gjør dette helt gratis for IFO-barna, noe vi setter stor pris på.

Alle barna får lunsj i hallen eller i varmestua/skiftebua i bakken før kurset starter.

Påmelding

Påmelding skjer til ronny@konnerud.no med emne “Påmelding hoppkurs”, maks 16 plasser. Førstemann til mølla prinsippet som gjelder. Vi regner med at kurset kan bli fylt opp, da vi vet hvor mange som liker å hoppe på ski når vi bygger hopp på IFO.

Påmeldingsfrist: Mandag 23. januar.

Husk! De som melder seg på er automatisk meldt på alle fire gangene, selv om man evt. ikke skulle være med alle fire gangene. Dette fordi utgiften med en maxi taxi er den samme, selv om den blir fylt opp eller ikke.

Undertegnede har vært med på dette kurset tidligere og det har vært utrolig gøy, så dette anbefaler jeg alle de som er glad i ski og ønsker å lære seg å hoppe 🙂

/ Ronny Henningsen Sørensen