Plan og info høstferien uke 40

Høstferien nærmer seg med stormskritt. Planen er å være mye ute og dra på en del turer, egen hjuldag og ikke minst fotballturneringen IFO Champions League Evt. regn stopper ikke oss fra å være ute, men vi ser an litt nærmere når det gjelder turene. Under hjuldagen som er planlagt tirsdag vil vi også låne utstyr fra Skattekammeret.

Merk! Selv om planen er klar kan det bli forandringer hvis mye regn.

For at det skal bli et best mulig opplegg i høstferien og riktig bemanning må vi få en oversikt over hvor mange barn som kommer. Så husk påmelding.

Åpningstider: kl.07:45 – 16:45.

Husk senest oppmøte er kl.09:45! Merk! Tidligst henting er i utgangspunktet kl.14:30, men enkelte dager nå vi skal på tur kan bli til at vi ikke er tilbake før ca.kl.15.

Påmelding:

De som har full IFO-plass eller skal være på IFO like mange dager som de vanligvis har plass melder seg på ved å gå inn på Spond. (Invitasjoner på Spond blir sendt ut fredag 23. sept. kl.16.)

Påmeldingsfrist: Påmeldingen må være inne senest tirsdag 27. sept. kl.10, slik at vi får planlagt høstferien best mulig med antall ansatte og opplegget.

Kjøpe ekstra dager? De som skal være der flere dager enn de vanligvis har plass, MÅ kjøpe ekstra dager i høstferien. Hvis det er tilfelle sender dere mail til ronny@konnerud.no hvilken ekstra dag(er) det gjelder også tar vi det derfra. Det vil være snakk om 200 kr. ekstra pr. dag.

Fra tidligere høstferie hvor vi spilte skogskanonball ved Risdalstårnet