Påmelding og info sommerferie uke 31, 32 og 33

Sommerferien nærmer seg med stormskritt, men vi er allerede godt i gang med forberedelsene til et nytt IFO skoleår. Detaljert plan for uke 32 og 33 kommer ca. 3 dager før hver uke.

Vi kommer til å dra på mange innholdsrike turer rundt på Konnerud i et nydelig vær. Vi gleder oss allerede. Det vil bli mye grilling og annen hygge i tillegg til mange idretts- og friluftsaktiviteter. IFO Friidrett-EM (uke 33) skal selvsagt også arrangeres på IFO, mens det foregår i virkeligheten. Hjuldager vil det også bli.

Åpningstider: 07:45 – 16:45. Senest oppmøte kl.09:45. Spesielt viktig når vi skal på tur for da går vi kl.09:45! Vi venter ikke på noen da dette går utover opplegget, når vi skal på lengre turer.

Påmelding:

Alle som går på IFO må si i fra om de skal eller ikke de 2,5 ukene i sommerferien (august) før skolestart onsdag 17. august. Påmeldingen må være sendt inn senest søndag. 24. juli kl. 23:59 (påmelding for uke 33 kan komme senere) for å være sikret plass. Husk! Skal du ikke på IFO hele uke 31, 32 og 33 skal du også fylle ut påmeldingsskjema å trykke «skal ikke».

Merk! Viktig at man ikke bare melder seg på for det handler veldig om hvordan vi skal bemanne også kan det gå utover opplegget.

Trykk for påmelding sommerferien uke 31, 32 og 33

De som skal på fotballcamp:

De IFO-barna som skal på fotballcamp onsdag – fredag uke 32 følger vi ned til fotballstadion, slik at de er der ca.kl.09:50. Første dagen er vi der i god tid ca.kl.09:30.

Vi henter de igjen på ettermiddagen ved campslutt like før kl.14 i midtsirkelen på stadion (den gamle banen nærmest parkeringen, som er vinteråpen). Hvis dere ønsker å benytte dere av IFO før og etter fotballcampen, må dere krysse av for det i påmeldingen ovenfor.

Plan for uke 31, 32 og halve uke 33:

De 2,5 ukene før skolestart blir det mange turer til ulike knutepunkter på Konnerud som bl.a. Blektjern, gapahuken ved Gråstein og Risdalstårnet, IFO fri, IFO-eliteserien (fotballturnering), Hjuldag hvor man tar med sykkel eller sparkesykkel, hoppepute og friluftsingeniør. Det blir også mange andre aktiviteter og idretter. Detaljert plan kommer ca. 3-4 dager før hver uke! Dette fordi da kan vi planlegge bedre ut i fra været. Det eneste som er sikkert er at første åpningsdag mandag 1. august vil det ikke bli noe tur. Da blir det velkomstleker og aktiviteter i nærområdet da det er mange nye barn og lenge siden IFO har vært åpent.

Den populære vannpumpa ved Blektjern hvor vi har tilgang på kaldt drikkevann

Mat og drikke:

Barna får hver dag tilbudt frokost i form av havregrøt (også brød og knekkebrød). Vi vil enkelte dager også servere lunsj i form av to pølser hver. De fleste av dagene vi er på tur. Vi vil i tillegg servere vanlig brødmat + knekkebrød som vanlig de dagene vi ikke griller (og til de som ikke vil ha pølser). Husk derimot at alle barn har med egen drikkeflaske og solkrem! Når vi er på tur vil det være lov for barna å ha med litt egen snacks i sekken i form av sjokolade, god drikke osv. Kort oppsummert vi serverer frokost og lunsj 🙂

Ipad:

Det vil ikke være lov med Ipad på IFO selv i frokosttiden. Kun når den brukes til å gjøre lekser på etter skolestart! Vi kommer heller til å sette på film e.l. som barna kan se på i frokosttiden nå i skoleferien. Brettspill er også et alternativ, men det aller beste er jo at barna er i aktivitet inne i hallen.