Plan uke 25

Nå er det tid for to flotte ferieuker på IFO. Den første uka skal vi på mange flotte turer til ulike knutepunkter på Konnerud. Mens uka avsluttes på fredag med egen hjuldag, som alltid er meget populært. Da får barna mulighet til å ta med seg sykkel, sparkesykkel, rulleskøyter, skateboard eller noe annet med hjul på. Husk at alle MÅ ha med seg hjelm! Se planen under for mer info.

Viktig info!

Oppmøte er senest kl.09:45. Og henting tidligst kl.14:30 (dette gjelder spesielt når vi er på tur).

Fotballcamp:

Den kommende uka er det også fotballcamp fra mandag-torsdag, som flere fra IFO skal på. Vi følger de ned og tar de med opp igjen etter avsluttet camp. Si heller i fra en gang for mye hvis ditt barn ikke skal på IFO etter campen.

En av utfordringene barna fikk prøvd seg på under en tidligere hjuldag var en slalåmløype med rundkjøring + tau man skulle hoppe over med forhjulet