Påmelding og info sommerferie uke 25 og 26

Oppdatert 8. juni med info om fotballcamp!

Tid for den fine tiden med sommerferieuker på IFO, hvor vi kan bra på innholdsrike turer rundt på Konnerud i et nydelig vær. Vi gleder oss allerede. Det vil bli mye grilling og annen hygge i tillegg til mange idretts- og friluftsaktiviteter. I tillegg til mye tur skal vi selvsagt som alltid arrangere turneringer og ha en egen hjuldag når det er ferie.

Åpningstider: 07:45 – 16:45. Senest oppmøte kl.09:45.

Påmelding:

Alle som går på IFO må si i fra om de skal eller ikke de to siste ukene før sommerferien. Påmeldingen må være sendt inn senest onsdag 15. juni for å være sikret plass. Husk altså skal du ikke på IFO hele uke 25 og 26 skal du også fylle ut påmeldingsskjema å trykke «skal ikke».

Merk! Viktig at man ikke bare melder seg på for det handler veldig om hvordan vi skal bemanne, også kan det gå utover opplegget.

Trykk her for påmelding

De som skal på fotballcamp:

De IFO-barna som skal på fotballcamp mandag – torsdag uke 25 følger vi ned til fotballstadion, slik at de er der ca.kl.09:40. Første dagen er vi der i god tid kl.09:15.

Vi henter de igjen på ettermiddagen ved campslutt like før kl.14 i midtsirkelen på stadion (den gamle banen nærmest parkeringen, som er vinteråpen). Hvis dere ønsker å benytte dere av IFO før og etter fotballcampen, må dere krysse av for det i påmeldingen ovenfor.

Plan for uke 25 og 26:

De to siste ukene før sommerferien blir det mange turer til ulike knutepunkter på Konnerud, hjuldag, hoppepute og turneringer. Det blir også mange andre aktiviteter og idretter. Detaljert plan kommer i løpet av denne uka.

Mat og drikke:

Barna får hver dag tilbudt frokost i form av havregrøt. Vi vil enkelte dager også servere lunsj i form av to pølser hver. De fleste av dagene vi er på tur. Vi vil i tillegg servere vanlig brødmat + knekkebrød som vanlig de dagene vi ikke griller ( og til de som ikke vil ha pølser). Husk derimot at alle barn har med egen drikkeflaske og solkrem! Når vi er på tur vil det være lov for barna å ha med litt egen snacks i sekken i form av sjokolade, god drikke osv.

Kjøpe ekstra dager?

De som skal være der flere dager enn de vanligvis har plass, MÅ kjøpe ekstra dager i sommerferien. Hvis det er tilfelle sender dere mail til ronny@konnerud.no hvilken ekstra dag(er) det gjelder også tar vi det derfra. Det vil være snakk om 200 kr. ekstra pr. dag.

IFO stengt i juli:

IFO holder stengt fra mandag 4. juli og frem til første åpningsdag som vil være mandag 1. august.