Påmelding og info vinterferien

Vinterukene flyr avgårde på IFO og nå nærmer vinterferien seg med stormskritt. Vi er ikke like heldig i år med snøforholdene, så det spøker med den tradisjonelle turen til Blektjern denne vinterferien. Men skiturer blir det.

Detaljert plan for vinterferien kommer nærmere slik at vi kan planlegge ut i fra været.

For at det skal bli et best mulig opplegg i vinterferien og riktig bemanning må vi få en oversikt over hvor mange barn som kommer. Så husk påmelding.

Åpningstider: kl.07:45 – 16:45.

Husk senest oppmøte er kl.09:45! Merk! Tidligst henting er i utgangspunktet kl.14:30, men enkelte dager hvis det blir tur kan det bli til at vi ikke er tilbake før ca.kl.15. Dette vil stå spesifikt når planen kommer.

Påmelding:

De som har full IFO-plass eller skal være på IFO like mange dager som de vanligvis har plass melder seg på ved å trykke her, også velger man antall dager man har IFO -plass og huker av for hvilken dager man skal på IFO.

Påmeldingsfrist:

Påmeldingen må være inne senest fredag 18. februar, slik at vi får planlagt vinterferien best mulig med antall ansatte og opplegget.

Kjøpe ekstra dager?

De som skal være der flere dager enn de vanligvis har plass, MÅ kjøpe ekstra dager i vinterferien. Hvis det er tilfelle sender dere mail til even@konnerud.no hvilken ekstra dag(er) det gjelder også tar vi det derfra. Det vil være snakk om 175 kr. ekstra pr. dag.