Gratis hoppkurs i Gjerpenkollen

Info om kurset:

For andre gang på IFO kan vi nå tilby et eget hoppkurs i flotte Gjerpenkollen Hoppanlegg. Kurset vil være et nybegynner kurs, og vil foregå i de minste bakkene. Gjerpenkollen hoppklubb stiller med instruktør. Mens fra IFO vil Simen fra Konnerud IL som til vanlig har ansvaret for Fysak ute på barneskolene være med + en annen voksen fra IFO.

Hopping i Gjerpenkollen fra tidligere hoppkurs vi har hatt.

Oppstart for kurset er allerede onsdag 23. februar kl. 14:30-16:45. Vi frakter barna ut til Gjerpenkollen med to private biler, men alle må hente sitt barn i Gjerpenkollen senest kl. 16:45. Det vil bli totalt fire onsdager (ikke vinterferien) frem til og med onsdag 23. mars. Selve kursdelen vil foregå fra ca. kl.14:30 til ca.15:45. Foresatte er hjertelig velkommen til å se på og være der før selve kurset er ferdig hvis man ønsker det 🙂

Datoer: 23. februar, 9. mars, 16. mars og 23. mars.

Merk! Har man ikke IFO – plass på onsdager, lar det seg gjøre å bytte dager denne perioden.

Trykk for å lese en tidligere artikkel, fra en sportsjournaliststudent om en dag på hoppkurs med IFO i Gjerpenkollen

Utenom vanlige uteklær er det kun skisko/langrennsko som man må ha med av utstyr. Mens de som har alpinhjelm kan ta med dette, men man kan låne hjelm der. Ski får man låne der.

Adresse Gjerpenkollen: Gjerpen 14, 3035 Drammen

Ungene trenger følgende:

  • Skisko (Dette må alle ha med)
  • Alpinhjelm (De som har og vil ha egen hjelm)
  • Drikkeflaske
  • Varme klær

Pris:

Kurset er gratis 🙂 Gjerpenkollen hoppklubb stiller med instruktør og gjør dette helt gratis for IFO-barna, noe vi setter stor pris på. Selv om det blir en ekstra utgift for oss med kjøring gjør vi dette kurset gratis. Men da er det veldig viktig at de som melder seg på er motivert og er med på kurset alle fire gangene.

Alle barna får lunsj i hallen eller i varmestua/skiftebua i bakken før kurset starter.

Påmelding

Påmelding skjer til even@konnerud.no, maks 8 plasser. Førstemann til mølla prinsippet som gjelder. Vi regner med at kurset kan bli fylt opp fort!

Påmeldingsfrist: Fredag 18. februar.

Husk! Ikke bare meld på ditt barn, da det kun er 8 plasser til dette kurset. Vi ønsker at de som melder seg på er motiverte for å være med alle fire gangene på kurset.