Plan uke 6

Pga. av pc trøbbel kommer denne planen såpass sent. Endelig er vi tilbake på grønt nivå, som betyr vanlig IFO. Skal sies at det var allerede sånn på fredag og delvis torsdagen også.

Vi fortsetter med faste innedager mandager og torsdager. Denne uka blir akkurat som forrige uke når det gjelder vinteraktiviteter. Ski tirsdag og fredag, mens det blir skøyter på onsdag. Men det blir ikke vanlig ski tirsdag og fredag, for det blir IFO vinter-OL i disse OL-tider. Dette gleder vi oss veldig til og dere kan lese mer om øvelsene på planen under.

Andre høydepunkter denne uka blir stor apparatisten med flere ulike roller, spent på tribunen og tjukkasball. Det blir også tid til enda mer frilek før og etter aktivitetet nå som lillehallen kan brukes til aktivitet igjen, noe vi er veldig fornøyd med.

Info:

  1. Det vil fremover være mye anleggstrafikk mellom Konnerudsenteret og parkeringen ovenfor Konnerudhallen pga byggearbeid i forbindelse med nye leiligheter. Dette gjør også at kapasiteten på parkeringsplassen ovenfor hallen blir mindre. Vi oppfordrer derfor om at man parkerer på parkeringsplassen ved kunstgresset nedenfor hallen når man henter.
  2. Veldig viktig at dere sender melding til IFO tlf 986 23 030 hvis ditt barn ikke skal på IFO. Gjerne så tidlig som mulig. Fordi logistikken planlegges nøye og krever mange voksne. Husk å skriv dag f.eks skal ikke i morgen, mandag på IFO.
  3. Når dere henter deres barn i hallen eller ditt barn går hjem må de gå til Camilla eller Anita for å bli krysset ut. Dette fordi vi alltid må ha kontroll på hvem som er på IFO.
  4. Husk at alle beskjeder i forbindelse med henting eller at ditt barn skal gå hjem f.eks kl.15:30 må i gjennom IFO tlf: 986 23 030 og IKKE private klokker eller tlf.
  5. Husk å merke alt av klær, innesko, skisko og flaske som blir brukt på IFO. Det gjør alt så mye lettere når ting blir glemt igjen