Plan uke 4

En flott uke på IFO med mye god vinter- og inneaktivitet er nå over. Ski og skøyter har stått på planen. Barna har fått lov til å velge mellom skileik i det flotte skileikområdet og gå skitur. Av innaktiviteter var mesterens mester et høydepunkt for mange. Det samme gjelder klassikeren norsk kanonball med borger og hoppeputa.

En av ukas utfordringer var å kun stå på en ski. Her fikk veldig mange stor fremgang og mestringsfølelse.
Mesterens mester. Her ser vi engasjerte barn under quizen, som var den siste øvelsen.

Til uka blir det mye av det samme med ski tirsdag og onsdag, samt skøyter på fredag. Vi skal prøve å ha skøyter andre dager også utover vinteren, men fredag er den klart beste dagen for oss nå. Inneaktivitetene prøver vi derimot å variere mer på. Til uka blir det bl.a. ballspill i form av innebandy og egen balansedag.

Gult nivå – 2 kohorter:

Merk! Ingen endring fra forrige uke.

Vi er nå på gult nivå, som betyr at IFO deles opp i 2 kohorter. En kohort i lillehallen, mens en i kafeteriaen som vanlig.

  • Kohort 1: Vestbygda- og Hallermoen skole – kafeteriaen (Konnerudhallen).
  • Kohort 2: Konnerud skole– lillehallen (Konnerudhallen).

To kohorter har lov til å være sammen utendørs, så derfor står det samme aktivitet når det er utendørs aktivitet. Når vi er inne, vil barna alltid være delt.

Viktig info:

Pga koronasituasjonen vil det ikke bli lov for foreldre å gå inn i hallen i forbindelse med henting. Hvor lenge dette vil vare er usikkert. Ring derfor IFO tlf 986 23 030, så bringer vi ditt barn utenfor hallen eller sender de til en av parkeringsplassene.

Info:

  1. Det vil fremover være mye anleggstrafikk mellom Konnerudsenteret og parkeringen ovenfor Konnerudhallen pga byggearbeid i forbindelse med nye leiligheter. Dette gjør også at kapasiteten på parkeringsplassen ovenfor hallen blir mindre. Vi oppfordrer derfor om at man parkerer på parkeringsplassen ved kunstgresset nedenfor hallen når man henter.
  2. Veldig viktig at dere sender melding til IFO tlf 986 23 030 hvis ditt barn ikke skal på IFO. Gjerne så tidlig som mulig. Fordi logistikken planlegges nøye og krever mange voksne. Husk å skriv dag f.eks skal ikke i morgen, mandag på IFO.
  3. Når dere henter deres barn i hallen eller ditt barn går hjem må de gå til Camilla eller Anita for å bli krysset ut. Dette fordi vi alltid må ha kontroll på hvem som er på IFO.
  4. Husk at alle beskjeder i forbindelse med henting eller at ditt barn skal gå hjem f.eks kl.15:30 må i gjennom IFO tlf: 986 23 030 og IKKE private klokker eller tlf.
  5. Husk å merke alt av klær, innesko og flaske som blir brukt på IFO. Det gjør alt så mye lettere når ting blir glemt igjen
  6. Pga mye koronasmitte vil det ikke bli lov for foreldre å gå inn i hallen i forbindelse med henting. Ring derfor IFO tlf 986 23 030, så bringer vi ditt barn utenfor hallen eller sender de til en av parkeringsplassene.