Plan uke 3

En ny fin uke på IFO er nå over. Dessverre kunne vi ikke ha ski i dag, fredag da var for hardt i løypene etter vindværet. Men vi har hatt det veldig fint på ski tidligere i uka med mye moro og utfordringer i det flotte skileikanlegget. Andre høydepunkter denne uka har vært som alltid kanonball med borger, aking i Gåserudbakken, mesterens mester m.mer. Se planen for neste uke under bildene.

Barn som hygger seg i den flotte skileiken 🙂
Barn som venter veldig spent på toppen av den bratte bakken i skileiken. “Skal eller skal ikke”?
Ulike balanseøvelser på ski var en av aktivitetene. Her stå på en ski i blinde

Til uka blir det ski tirsdag og onsdag, mens det blir skøyter på fredag. Vi kommer til å ha skøyter på fredager litt fremover nå, da dette er dagen som passer best til dette med mange tidligere hentinger på skolene. Ingen aking uke 3 fordi det er så hardt føre nå.

Gult nivå – 2 kohorter:

Merk! Ingen endring fra forrige uke.

Vi er nå på gult nivå, som betyr at IFO deles opp i 2 kohorter. En kohort i lillehallen, mens en i kafeteriaen som vanlig.

  • Kohort 1: Vestbygda- og Hallermoen skole – kafeteriaen (Konnerudhallen).
  • Kohort 2: Konnerud skole– lillehallen (Konnerudhallen).

To kohorter har lov til å være sammen utendørs, så derfor står det samme aktivitet når det er utendørs aktivitet. Når vi er inne, vil barna alltid være delt.

Viktig info:

Pga koronasituasjonen vil det ikke bli lov for foreldre å gå inn i hallen i forbindelse med henting. Hvor lenge dette vil vare er usikkert. Ring derfor IFO tlf 986 23 030, så bringer vi ditt barn utenfor hallen eller sender de til en av parkeringsplassene.

Info:

  1. Det vil fremover være mye anleggstrafikk mellom Konnerudsenteret og parkeringen ovenfor Konnerudhallen pga byggearbeid i forbindelse med nye leiligheter. Dette gjør også at kapasiteten på parkeringsplassen ovenfor hallen blir mindre. Vi oppfordrer derfor om at man parkerer på parkeringsplassen ved kunstgresset nedenfor hallen når man henter.
  2. Veldig viktig at dere sender melding til IFO tlf 986 23 030 hvis ditt barn ikke skal på IFO. Gjerne så tidlig som mulig. Fordi logistikken planlegges nøye og krever mange voksne. Husk å skriv dag f.eks skal ikke i morgen, mandag på IFO.
  3. Når dere henter deres barn i hallen eller ditt barn går hjem må de gå til Camilla eller Anita for å bli krysset ut. Dette fordi vi alltid må ha kontroll på hvem som er på IFO.
  4. Husk at alle beskjeder i forbindelse med henting eller at ditt barn skal gå hjem f.eks kl.15:30 må i gjennom IFO tlf: 986 23 030 og IKKE private klokker eller tlf.
  5. Husk å merke alt av klær, innesko og flaske som blir brukt på IFO. Det gjør alt så mye lettere når ting blir glemt igjen
  6. Pga mye koronasmitte vil det ikke bli lov for foreldre å gå inn i hallen i forbindelse med henting. Ring derfor IFO tlf 986 23 030, så bringer vi ditt barn utenfor hallen eller sender de til en av parkeringsplassene.