Plan uke 2

For en herlig vinteruke vi har hatt på IFO. Det som har vært ekstra moro er hvor motiverte og positive barna er til å være aktivitet, spesielt når det kommer til vinteraktivitetene. Siden det er så fint skiføre på skistadion og skileikområdet er klart, har vi ikke noe annet valgt enn ski to ganger også kommende uke 🙂 Ingen ting er bedre for skituviklingen til barn enn skileik i et slikt anlegg. Til info vil det uke 3 bli skøyter igjen.

Hopping og slalåm (til venstre) på skistadion
Aking i Gåserudbakken

Når det gjelder inneaktivitet fremover, så vil det være faste dager for dette mandager og torsdager. Mens tirsdager, onsdager og fredager prøver vi å være ute.

Gult nivå – 2 kohorter:

Merk! Ingen endring fra forrige uke.

Vi er nå på gult nivå, som betyr at IFO deles opp i 2 kohorter. En kohort i lillehallen, mens en i kafeteriaen som vanlig.

  • Kohort 1: Vestbygda- og Hallermoen skole – kafeteriaen (Konnerudhallen).
  • Kohort 2: Konnerud skole– lillehallen (Konnerudhallen).

To kohorter har lov til å være sammen utendørs, så derfor står det samme aktivitet når det er utendørs aktivitet. Når vi er inne, vil barna alltid være delt.

Viktig ny info:

Pga koronasituasjonen vil det ikke bli lov for foreldre å gå inn i hallen i forbindelse med henting. Hvor lenge dette vil vare er usikkert. Ring derfor IFO tlf 986 23 030, så bringer vi ditt barn utenfor hallen eller sender de til en av parkeringsplassene.

Info:

  1. Det vil fremover være mye anleggstrafikk mellom Konnerudsenteret og parkeringen ovenfor Konnerudhallen pga byggearbeid i forbindelse med nye leiligheter. Dette gjør også at kapasiteten på parkeringsplassen ovenfor hallen blir mindre. Vi oppfordrer derfor om at man parkerer på parkeringsplassen ved kunstgresset nedenfor hallen når man henter.
  2. Veldig viktig at dere sender melding til IFO tlf 986 23 030 hvis ditt barn ikke skal på IFO. Gjerne så tidlig som mulig. Fordi logistikken planlegges nøye og krever mange voksne. Husk å skriv dag f.eks skal ikke i morgen, mandag på IFO.
  3. Når dere henter deres barn i hallen eller ditt barn går hjem må de gå til Camilla eller Anita for å bli krysset ut. Dette fordi vi alltid må ha kontroll på hvem som er på IFO.
  4. Husk at alle beskjeder i forbindelse med henting eller at ditt barn skal gå hjem f.eks kl.15:30 må i gjennom IFO tlf: 986 23 030 og IKKE private klokker eller tlf.
  5. Husk å merke alt av klær, innesko og flaske som blir brukt på IFO. Det gjør alt så mye lettere når ting blir glemt igjen
  6. Pga mye koronasmitte vil det ikke bli lov for foreldre å gå inn i hallen i forbindelse med henting. Ring derfor IFO tlf 986 23 030, så bringer vi ditt barn utenfor hallen eller sender de til en av parkeringsplassene.