Plan uke 1

Håper alle har hatt en fin juleferie. Godt nyttår til alle. Vi ser frem til et nytt IFO-år, som vil starte med mange fine vinterdager. Fremover til det være faste innedager mandager på IFO mandager og torsdager. Mens tirsdager, onsdag og fredager vil vi hovedsakelig være utendørs. Viktig at man er forberedt med tanke på levering av ski- og akeutstyr denne uka.

Svømmekurset er foreløpig utsatt siden dette med to kohorter skaper utfordring siden det er deltakere fra begge kohorter på kurset, som vi startet på før jul.

Gult nivå – 2 kohorter:

Vi er nå på gult nivå, som betyr at IFO deles opp i 2 kohorter. En kohort i lillehallen, mens en i kafeteriaen som vanlig.

  • Kohort 1: Vestbygda- og Hallermoen skole – kafeteriaen (Konnerudhallen).
  • Kohort 2: Konnerud skole– lillehallen (Konnerudhallen).

To kohorter har lov til å være sammen utendørs, så derfor står det samme aktivitet når det er utendørs aktivitet. Når vi er inne, vil barna alltid være delt.

Viktig ny info:

Pga koronasituasjonen vil det ikke bli lov for foreldre å gå inn i hallen i forbindelse med henting. Hvor lenge dette vil vare er usikkert. Ring derfor IFO tlf 986 23 030, så bringer vi ditt barn utenfor hallen eller sender de til en av parkeringsplassene.

Info:

  1. Det vil fremover være mye anleggstrafikk mellom Konnerudsenteret og parkeringen ovenfor Konnerudhallen pga byggearbeid i forbindelse med nye leiligheter. Dette gjør også at kapasiteten på parkeringsplassen ovenfor hallen blir mindre. Vi oppfordrer derfor om at man parkerer på parkeringsplassen ved kunstgresset nedenfor hallen når man henter.
  2. Veldig viktig at dere sender melding til IFO tlf 986 23 030 hvis ditt barn ikke skal på IFO. Gjerne så tidlig som mulig. Fordi logistikken planlegges nøye og krever mange voksne. Husk å skriv dag f.eks skal ikke i morgen, mandag på IFO.
  3. Når dere henter deres barn i hallen eller ditt barn går hjem må de gå til Camilla eller Anita for å bli krysset ut. Dette fordi vi alltid må ha kontroll på hvem som er på IFO.
  4. Husk at alle beskjeder i forbindelse med henting eller at ditt barn skal gå hjem f.eks kl.15:30 må i gjennom IFO tlf: 986 23 030 og IKKE private klokker eller tlf.
  5. Husk å merke alt av klær, innesko og flaske som blir brukt på IFO. Det gjør alt så mye lettere når ting blir glemt igjen
  6. Pga mye koronasmitte vil det ikke bli lov for foreldre å gå inn i hallen i forbindelse med henting. Dette vil gjelde ut året. Ring derfor IFO tlf 986 23 030, så bringer vi ditt barn utenfor hallen eller sender de til en av parkeringsplassene.