Plan uke 50

I en tid hvor korona tar veldig mye tid igjen har vi klart å hatt en veldig fin uke på IFO. Særlig de to dagene på ski har vært helt fabelaktige med så motiverte og positive barn 🙂 Andre høydepunkter denne uka har vært egen balansedag, oppstart med ny runde med svømmekurs og norsk kanonball med borger. Bilder fra uka kommer på facebook-siden vår i løpet av fredag kveld 10. des.

Til uka fortsetter vi med ski onsdag og fredag. Hvor det blir hopp, slalåm og skiskyting. Til info; Etter jul blir det ski tirsdager også. Mens nå førstkommende tirsdag blir det første gang med aking i Gåserubakken denne sesongen. Mandager og torsdager vil være faste innedager på IFO. Mandager pga. at det er rett etter helg og det skaper utfordringer for mange å levere utstyr, mens torsdager slutter veldig mange sent på skolen.

Merk! Husk levering av akeutstyr og skiutstyr bør denne uka skje dagen før aktiviteten er i forbindelse med henting på IFO. I verste fall samme dag tirsdag, onsdag og fredag utenfor hallen. Men vi har ikke muligheten til å ta dette inn før kl.12:15, så ikke bank på døra, men bare sett det utenfor. Skiutstyret kan for øvrig bare ligge på IFO fra uke til uke hvis man ønsker dette. Vi tar vare på det.

Viktig ny info:

Pga mye koronasmitte vil det ikke bli lov for foreldre å gå inn i hallen i forbindelse med henting. Dette vil gjelde ut året. Ring derfor IFO tlf 986 23 030, så bringer vi ditt barn utenfor hallen eller sender de til en av parkeringsplassene.

Info:

  1. Det vil fremover være mye anleggstrafikk mellom Konnerudsenteret og parkeringen ovenfor Konnerudhallen pga byggearbeid i forbindelse med nye leiligheter. Dette gjør også at kapasiteten på parkeringsplassen ovenfor hallen blir mindre. Vi oppfordrer derfor om at man parkerer på parkeringsplassen ved kunstgresset nedenfor hallen når man henter.
  2. Veldig viktig at dere sender melding til IFO tlf 986 23 030 hvis ditt barn ikke skal på IFO. Gjerne så tidlig som mulig. Fordi logistikken planlegges nøye og krever mange voksne. Husk å skriv dag f.eks skal ikke i morgen, mandag på IFO.
  3. Når dere henter deres barn i hallen eller ditt barn går hjem må dere/de gå inn i kafeteriaen for å bli krysset ut. Dette fordi vi alltid må ha kontroll på hvem som er på IFO.
  4. Husk at alle beskjeder i forbindelse med henting eller at ditt barn skal gå hjem f.eks kl.15:30 må i gjennom IFO tlf: 986 23 030 og IKKE private klokker eller tlf.
  5. Husk å merke alt av klær, innesko og flaske som blir brukt på IFO. Det gjør alt så mye lettere når ting blir glemt igjen
  6. Pga mye koronasmitte vil det ikke bli lov for foreldre å gå inn i hallen i forbindelse med henting. Dette vil gjelde ut året. Ring derfor IFO tlf 986 23 030, så bringer vi ditt barn utenfor hallen eller sender de til en av parkeringsplassene.