Påmelding juleferien 22.- og 23. desember

IFO vil holde åpent fra morgenen av 22-. og 23. desember og være åpent til vanlig stengetid. Vi holder som vanlig stengt i juleferien fra 24. desember til 2. januar. Også åpner vi igjen mandag 3. januar.

Åpningstider 22. og 23 desember, kl.07:45-16:45.

21. desember når barna har siste skoledag vil vi hente de tidlig på skolen.

Påmelding:

Vi ønsker ikke at dere melder på barna for sikkerhets skyld også møter man ikke opp eller sier i fra kun et par dager før at man ikke kommer. Det vil skape utfordringer for oss når det kommer til hvor mange ansatte vi skal ha og for selve oppleggget, som vi ønsker at skal bli best mulig 🙂

Trykk for påmelding!

Påmeldingsfrist: Onsdag 8. desember, kl.23:59

Selve opplegget for disse to dagene må vi se nærmere på med tanke på bl.a. snøforhold og vær. Men hvis skiforhold til Blektjern, så planlegger vi en skitur dit 22. desember. 23. desember blir det naturlig nok litt ekstra julekos i tillegg til skileik utenfor hallen. Julefilm skal det bli begge dager 🙂