Plan uke 49

Denne uka har vi enten hatt aktiviteter inne i hallen eller vært på kunstisen. En av aktivitetene vi har hatt i hallen var bryting, som gikk over all forventning. Så det vil vi ha litt fremover også. Andre inneaktiviteter har vært bl.a. stein, saks, papir stafett, hoppepute, hjørnefotball, pil og bue, danseleken og fotball. Se plan og info for uka under bildene!

Bryting på IFO som gikk over all foventning
Kappløp på skøyter hvor barna hadde så mye fart på skøytene at de gikk i fra voksne 🙂

Til uka starter vi på mandag med en egen balansedag på IFO. Da tar vi frem masse balanseutstyr å lager bl.a. løyper og utfordringer. Andre innendørs høydepunkter blir Tjukkasball, hoppepute, Innebandy og ikke minst stor norsk kanonball med borger. Men det store høydepunktet nå er at vi endelig skal i gang med ski på IFO, takket være fantastisk dugnadsarbeid fra Team Snø på Konnerud Skistadion. Det blir ski på onsdag og fredag.

Vi fortsetter også med svømmekurs på IFO denne gangen nivå 1. Men det kan se ut som at ikke er så mange på nivå 1 som vil på svømmekurs, så dette kan bli endret til nivå 2 i løpet av helga. Det kommer ny mail på det da.

Merk! Husk levering av skiutstyr bør denne uka skje dagen før vi har ski, i forbindelse med henting på IFO. I verste fall samme dag onsdag og fredag utenfor hallen. Men vi har ikke muligheten til å ta dette inn før kl.12:15, så ikke bank på døra, men bare sett det utenfor. Skiutstyret kan for øvrig bare ligge på IFO fra uke til uke hvis man ønsker dette. Vi tar vare på det.

Info:

  1. Det vil fremover være mye anleggstrafikk mellom Konnerudsenteret og parkeringen ovenfor Konnerudhallen pga byggearbeid i forbindelse med nye leiligheter. Dette gjør også at kapasiteten på parkeringsplassen ovenfor hallen blir mindre. Vi oppfordrer derfor om at man parkerer på parkeringsplassen ved kunstgresset nedenfor hallen når man henter.
  2. Veldig viktig at dere sender melding til IFO tlf 986 23 030 hvis ditt barn ikke skal på IFO. Gjerne så tidlig som mulig. Fordi logistikken planlegges nøye og krever mange voksne. Husk å skriv dag f.eks skal ikke i morgen, mandag på IFO.
  3. Når dere henter deres barn i hallen eller ditt barn går hjem må dere/de gå inn i kafeteriaen for å bli krysset ut. Dette fordi vi alltid må ha kontroll på hvem som er på IFO.
  4. Husk at alle beskjeder i forbindelse med henting eller at ditt barn skal gå hjem f.eks kl.15:30 må i gjennom IFO tlf: 986 23 030 og IKKE private klokker eller tlf.
  5. Husk å merke alt av klær, innesko og flaske som blir brukt på IFO. Det gjør alt så mye lettere når ting blir glemt igjen