Plan uke 48 + bilder

Vi kan se tilbake på en uke med bl.a. skøyter, innendørs capture the flag, norsk kanonball med borger og samarbeidsleker. Vi må heller ikke glemme svømmekurset på Blekkspruten i Mjøndalen. Det gode nyheten er at det blir mer svømmekurs slik at flere får muligheten. Plutselig kommer det en mail med påmelding til uka, så følg med 🙂 Se planen og mer info om neste uke under bildene.

Skøyter på kunstisen
Innendørs capture the flag. Leken går veldig kort fortalt ut på at hvert lag skal gjemme to flagg, som det andre laget skal finne uten å bli tatt.
Norsk kanonball med borger er en virkelig klassikker
Samarbeidslek. Ser du hva det står? 🙂

Til neste uke blir det skøyter tirsdag og fredag. I skrivende stund fredag ettermiddag pumpes det snø på Konnerud Skistadion også, så nå håper vi at det kan bli ski på IFO fra uke 49. Den kommende uke blir det mye inneaktiviteter hvor vi skal prøve oss på bl.a. bryting.

Gjenglemt tøy!

Hele kommende uke kommer vi til å sette frem alt av tøy uten navn på. Dette vil dere finne på et bord rett ved inngangen til kafeteriaen. Det har stått fremme store deler av denne uka også, men det først nå vi går ut med det. Alt at tøy som IKKE BLIR hentet vil vi da legge i en Fretex kontainer. I den anledning husk at alt av tøy og sko er merket.

Merk! Husk levering av skøyteutstyr bør denne uka skje dagen før vi har skøyter, i forbindelse med henting på IFO. I verste fall samme dag tirsdag og fredag utenfor hallen. Men vi har ikke muligheten til å ta dette inn før kl.12:15, så ikke bank på døra, men bare sett det utenfor. Skøyteutstyret kan forøvrig bare ligge på IFO fra uke til uke hvis man ønsker dette. Vi tar vare på det.

Info:

  1. Det vil fremover være mye anleggstrafikk mellom Konnerudsenteret og parkeringen ovenfor Konnerudhallen pga byggearbeid i forbindelse med nye leiligheter. Dette gjør også at kapasiteten på parkeringsplassen ovenfor hallen blir mindre. Vi oppfordrer derfor om at man parkerer på parkeringsplassen ved kuntsgresset nedenfor hallen når man henter.
  2. Veldig viktig at dere sender melding til IFO tlf 986 23 030 hvis ditt barn ikke skal på IFO. Gjerne så tidlig som mulig. Fordi logistikken planlegges nøye og krever mange voksne. Husk å skriv dag f.eks skal ikke i morgen, mandag på IFO.
  3. Når dere henter deres barn i hallen eller ditt barn går hjem må dere/de gå inn i kafeteriaen for å bli krysset ut. Dette fordi vi alltid må ha kontroll på hvem som er på IFO.
  4. Husk at alle beskjeder i forbindelse med henting eller at ditt barn skal gå hjem f.eks kl.15:30 må i gjennom IFO tlf: 986 23 030 og IKKE private klokker eller tlf.
  5. Husk å merke alt av klær, innesko og flaske som blir brukt på IFO. Det gjør alt så mye lettere når ting blir glemt igjen 

I IFO sekken bør man ha et par innesko, skift som bl.a. sokker og joggebukse og en allværsjakke i tillegg til drikkeflaske med navn. Det er kaldere ute nå, så se over at det ligger noe varmt tøy der også.