Plan uke 47

Denne uka har vært en god blanding av ute- og innaktiviteter. Det vil vi fortsette med også kommende uke. Vi forsetter med skøyter, men denne uka blir det på tirsdag. Svømmekurset fortsetter med gang nr 3 av 4, som vanlig på fredager. Av andre høydepunkter kommende uke er det nok mange som ser frem til store innendørsvarianter av capture the flag og norsk kanonball med borger.

Steins, saks papir stafett hvor årvåkenhet, hurtig og ikke minst flaks spiller inn. I bakgrunnen på lekeplassen foregår det park our.

Merk! Husk levering av skøyteutstyr bør denne uka skje dagen før på mandag, i forbindelse med henting på IFO. I verste fall samme dag utenfor hallen. Men vi har ikke muligheten til å ta dette inn før kl.12:15, så ikke bank på døra, men bare sett det utenfor. Skøyteutstyret kan forøvrig bare ligge på IFO fra uke til uke hvis man ønsker dette. Vi tar vare på det.

Info:

  1. Det vil fremover være mye anleggstrafikk mellom Konnerudsenteret og parkeringen ovenfor Konnerudhallen pga byggearbeid i forbindelse med nye leiligheter. Dette gjør også at kapasiteten på parkeringsplassen ovenfor hallen blir mindre. Vi oppfordrer derfor om at man parkerer på parkeringsplassen ved kuntsgresset nedenfor hallen når man henter.
  2. Veldig viktig at dere sender melding til IFO tlf 986 23 030 hvis ditt barn ikke skal på IFO. Gjerne så tidlig som mulig. Fordi logistikken planlegges nøye og krever mange voksne. Husk å skriv dag f.eks skal ikke i morgen, mandag på IFO.
  3. Når dere henter deres barn i hallen eller ditt barn går hjem må dere/de gå inn i kafeteriaen for å bli krysset ut. Dette fordi vi alltid må ha kontroll på hvem som er på IFO.
  4. Husk at alle beskjeder i forbindelse med henting eller at ditt barn skal gå hjem f.eks kl.15:30 må i gjennom IFO tlf: 986 23 030 og IKKE private klokker eller tlf.
  5. Husk å merke alt av klær, innesko og flaske som blir brukt på IFO. Det gjør alt så mye lettere når ting blir glemt igjen 

I IFO sekken bør man ha et par innesko, skift som bl.a. sokker og joggebukse og en allværsjakke i tillegg til drikkeflaske med navn. Det er kaldere ute nå, så se over at det ligger noe varmt tøy der også.