Plan uke 46

Endelig var i gang med vinteraktiviteter på IFO igjen. For på fredag var vi på den flotte kunstisen, som tilbyr gode skøyteforhold selv i plussgrader i november. Vi er også i gang med det meget populære svømmekurset, som vi håper flere kan få prøve etter nyttår. Til uka fortsetter vi med både svømmekurs og skøyter på fredag, men skøyter vil også bli andre dager fremover før jul. Hele ukeplanen finner dere lenger ned under bildene.

Merk! Husk levering av skøyteutstyr SKAL skje en av dagene før, i forbindelse med henting på IFO (vet noen har bandytreninger onsdag/torsdag). I verste fall samme dag utenfor hallen. Men vi har ikke muligheten til å ta dette inn før kl.12:15, så ikke bank på døra, men bare sett det utenfor. Skøyteutstyret kan forøvrig bare ligge på IFO fra uke til uke hvis man ønsker dette. Vi tar vare på det.

Skogskanonball med dansk kanonball regler
Skøyter på kunstisen. Første gangen ble det mest å få på de utstyret og frilek 🙂
God stemning og blide jenter på kunstisen 🙂

Til uka blir det 50/50 mellom ute- og inneaktiviteter. Det blir noen nye aktiviteter og aktiviteter vi ikke har hatt på en god stund som bl.a. byggmester Bob og innendørs hinderløype. Både voksne og barn ser også veldig frem til stor apparatsisten med ulike roller.

  1. Det vil fremover være mye anleggstrafikk mellom Konnerudsenteret og parkeringen ovenfor Konnerudhallen pga byggearbeid i forbindelse med nye leiligheter. Dette gjør også at kapasiteten på parkeringsplassen ovenfor hallen blir mindre. Vi oppfordrer derfor om at man parkerer på parkeringsplassen ved kuntsgresset nedenfor hallen når man henter.
  2. Veldig viktig at dere sender melding til IFO tlf 986 23 030 hvis ditt barn ikke skal på IFO. Gjerne så tidlig som mulig. Fordi logistikken planlegges nøye og krever mange voksne. Husk å skriv dag f.eks skal ikke i morgen, mandag på IFO.
  3. Når dere henter deres barn i hallen eller ditt barn går hjem må dere/de gå inn i kafeteriaen for å bli krysset ut. Dette fordi vi alltid må ha kontroll på hvem som er på IFO.
  4. Husk at alle beskjeder i forbindelse med henting eller at ditt barn skal gå hjem f.eks kl.15:30 må i gjennom IFO tlf: 986 23 030 og IKKE private klokker eller tlf.
  5. Husk å merke alt av klær, innesko og flaske som blir brukt på IFO. Det gjør alt så mye lettere når ting blir glemt igjen 

I IFO sekken bør man ha et par innesko, skift som bl.a. sokker og joggebukse og en allværsjakke i tillegg til drikkeflaske med navn. Det er kaldere ute nå, så se over at det ligger noe varmt tøy der også.